HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 15:47

BU KURSLAR ÜCRETSİZ!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi evlerinde Ortaokul öğrencilerine yönelik Altınordu, Fatsa ve Ünye’de Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce alanında ücretsiz kurslar veriliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik uygulamala
BU KURSLAR ÜCRETSİZ!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi evlerinde Ortaokul öğrencilerine yönelik Altınordu, Fatsa ve Ünye’de Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce alanında ücretsiz kurslar veriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik uygulamalarının başarılı bir örneği olan Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtları devam ediyor. Ortaokul öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitimlerin verildiği Bilgi Evlerinde dersler ise 2 Ekim’de başlıyor.

BİLGİ EVLERİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerini sürdürüyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren, öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlamanın yanı sıra bilgi ve becerilerini geliştiren, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtları da devam ediyor.

EĞİTİMLER TAMAMEN ÜCRETSİZ

Ortaokul öğrencilerine yönelik alanında başarılı eğitmenler tarafından Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce alanında eğitimlerin verildiği Bilgi Evlerinde ayrıca etkinlikler ve kulüp faaliyetleriyle güzel vakit geçirmeleri sağlanıyor. Bilgisayar sınıflarından kütüphane ortamına tüm imkanların yer aldığı Bilgi Evlerinde çocukların dolu dolu bir eğitim sezonu geçirmeleri sağlanacak. Tüm imkanların verildiği Bilgi Evlerinde eğitimler tamamen ücretsiz verilecek.

BAŞVURU VEB KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Ortaokul öğrencilerine yönelik tamamı ücretsiz olan eğitimlerin verileceği Bilgi Evlerine başvuru için adres ve iletişim bilgileri şu şekilde:

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi

Adres: Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:74

Telefon: 0452 222 00 92

Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Plevne Caddesi No:23

Telefon: 0452 400 22 00

 Ünye Yunus Emre Bilgi Evi

Adres: Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Cad. 1 Sok No:12

Telefon: 0452 333 66 60

Anahtar Kelimeler : BU, KURSLAR, ÜCRETSİZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız