HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Nisan 2024 Salı Saat: 14:59

DERHAL BAŞKANIM!

             Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Adayı Cemil Coşkun’un Gürgentepe’yi kazandığı seçim sonrası, ilçeyi Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile birlikte ziyaret eden Seyit Torun’a, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazan
DERHAL BAŞKANIM!

             Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Adayı Cemil Coşkun’un Gürgentepe’yi kazandığı seçim sonrası, ilçeyi Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile birlikte ziyaret eden Seyit Torun’a, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan Ahmet Aras’tan, Ordu’da kazanılan belediyelerle ilgili tebrik telefonu geldi.

        O esnada Ahmet Aras’ın sesini dışarıya aktaran Milletvekili Seyit Torun ile Muğla BŞB Başkanı arasında geçen ilginç diyalog kameralara yansıdı.

MUĞLA İLE GÜRGENTEPE KARDEŞ BELEDİYE Mİ OLACAK?

        Ahmet Aras’ın “Sizlerin desteği ve emeğiyle… Sizlere sonsuz şükranlarımızı minnetlerimizi sunuyoruz. Her zaman ben de Ordumuz için, sevgili Seyit Başkanımız sağ olsun bize çok sahip çıktı, Ordumuz için sonuna kadar elimden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırım, sevgiyle saygıyla sizleri tekrar kucaklıyorum.”  Sözleri Gürgentepe’de alkışlarla karşılık buldu.

SEYİT TORUN: MUĞLA’YI ŞİMDİ BAŞA YAZDIK BAŞKANIM…

        Muğla BŞB Başkanı Ahmet Aras’ın sözleri üzerine Seyit Torun; “Muğla’yı şimdi başa yazdık Başkanım, Gürgentepe’nin kardeş belediyesi olarak.” Dediğinde Ahmet Aras’tan net bir cevap geldi: “Derhal Başkanım.”

         Karşılıklı kutlamalarla son bulan bu sohbet sonrasında, 14 Büyükşehir, 21 İl, 337 İlçe ve 48 Belde ile toplamda, 420 Belediye kazanan CHP’nin destek politikalarını devam edeceği mesajı çok net olarak verilmiş oldu.

 

 

Anahtar Kelimeler : DERHAL, BAŞKANIM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız