HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 13:18

BODUR: FİNALE BİR ADIM KALDI

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur, “5 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynanacak 52 Orduspor FK – Karbel Karaköprü Belediyespor Yarı Final maçımız çok önem taşımaktadır. Çarşamba günü Urfa’ da aldığımız bera
BODUR: FİNALE BİR ADIM KALDI

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur, “5 Haziran 2023 Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynanacak 52 Orduspor FK –  Karbel Karaköprü Belediyespor Yarı Final maçımız çok önem taşımaktadır. Çarşamba günü Urfa’ da aldığımız beraberlik bu maçın önemini daha da artırmış, finale bir adım kalmıştır” dedi.

2. çıkma şanslarının çok yüksek olduğunu belirten Bodur, “Yıllardır hak ettiğimiz 3. Ligten 2. Lige çıkma şansımız çok yüksektir. Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular, hedefimizi yakalamak için tam birlik beraberlik ve başarma arzusu içerisindeyiz. Bunada taraftarlarımız eklendiğinde bu işi başaracağımıza inanmaktayım. Bugüne kadar yapılan taraftar desteği ile neler yaptığımız ortadadır” diye konuştu.

Bu sezonun artık Ordu’ da son maçını Pazartesi akşamı saat 20:00’ de oynayacaklarını anımsatan Bodur, şunları söyledi: “Ordu’ lu futbol severleri ve taraftarlarımızı bu maça Yönetim olarak davet ediyoruz. Biletlerimiz önceki maçlarda olduğu gibi, Yönetim Kurulu tarafından alınarak taraftarlarımıza ücretsiz dağıtacaktır. Şehrin muhtelif noktalarında dağıtım devam etmektedir. Bu maç çok çok önemlidir. Taraftarlarımızdan ricam, maçta 90 dakika takımının yanında yer almaları ve futbolcuları daha da motive etmeleridir. Verilecek destekle bu maçı alarak, finali hak etmiş olarak 90 dakikayı bitirmek istiyoruz. Ordu şehrine yakışmayan 3. Ligden kurtulalım.”

 

Anahtar Kelimeler : BODUR:, FİNALE, BİR, ADIN, KALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız