HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2023 Perşembe Saat: 12:07

BAŞKAN BODUR: “İNANDIK BAŞARACAĞIZ”

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, “Finale kaldığımız için çok mutluyuz, inandık başaracağız” dedi.                 Başkan Bodur, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Karbel Karaköprü B
BAŞKAN BODUR: “İNANDIK BAŞARACAĞIZ”

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, “Finale kaldığımız için çok mutluyuz, inandık başaracağız” dedi.

                Başkan Bodur, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Karbel Karaköprü Belediyespor ile kendi sahamızda ve muhteşem seyircimiz önünde oynanan play- off 2. Tur final müsabakasından tur atlayarak, finale kaldığımız için çok mutluyuz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

Bu önemli müsabakada bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e , Ordu Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ufuk Kaynak’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve Yardımcılarına, OTSO Başkanı Sayın Levent Karlıbel’e, iş insanlarımıza, Sonuna kadar bizleri destekleyen 52 ORDUSPOR FK taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

Artık son final maçına geldik. Rakibimiz Derince Belediyespor. Bu müsabakamız 12 Haziran 2023 Pazartesi günü, Ankara ilinde Eryaman Stadında saat 19:00’da oynanacaktır.

Hep birlikte kupayı kaldırarak Ordu’ya getirmek istiyoruz. Dönüş yok. İnanmak zaferi getirecektir.2. Lig yolunda en önemli gücümüz yine muhteşem Orduspor taraftarı olacaktır. Bu sebepten dolayı 12 Haziran saat 19:00’da Ankara Eryaman stadında oynanacak 2.Lig için son 90 dakikada tüm Orduluları tribüne davet ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmamaları 2. Lig yolunda en önemli etken olacaktır.”

Öte yandan maça otobüs kaldırılacağının da altını çizen Başkan Bodur, bu konuda da yaptığı açıklamada da  şunları vurguladı:

“ Ankara için otobüsleri belediyeler ve ticaret odası veriyor. Bunu da kulübümüzde sosyal işlerden sorumlu Doğan Deniz Bey ilgileniyor. Otobüsleri ayarladı. O konuda destek verilecek. Ne kadar getirebilirsek o kadar iyi, bizim yükümüz ağır. 1 otobüste 50 kişi olsa 10 otobüs 500 kişi eder ve az da değil. “

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, BODUR:, “İNANDIK, BAŞARACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız