HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:13

ORDU’DA TRİATLON RÜZGARI ESECEK

Ordu’da 10-12 Haziran 2023 tarihleri arasında organize edilecek olan, “2023 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” yarışları start alıyor. Triatlon sporunun Ordu’da ve ülke genelinde geniş kitlelere ulaşmasını amaçlayan ve bu kapsamda 3 yıld
ORDU’DA TRİATLON RÜZGARI ESECEK

Ordu’da 10-12 Haziran 2023 tarihleri arasında organize edilecek olan, “2023 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” yarışları start alıyor.

Triatlon sporunun Ordu’da ve ülke genelinde geniş kitlelere ulaşmasını amaçlayan ve bu kapsamda 3 yıldır düzenlediği organizasyonlarla triatletleri şehirde ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da dördüncüsü düzenlenecek olan “2023 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” ve “Okul Sporları Türkiye Şampiyonası” yarışlarına ev sahipliği yapacak. Altınordu Bahçelievler / Akyazı sahilinde yapılacak olan yarışlara 17 ilden 510 sporcu katılacak.

 17 İLDEN 510 SPORCU KATILACAK

Türkiye genelinde her yaş grubundan 17 ilden 510 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan yarışta sporcular yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarından ardı ardına geçerek ter dökecek.

                Üç branşın bir arada yapılarak güç, koordinasyon ve zekanın aynı anda kullanılacağı “2023 Ordu Triatlon Türkiye Kupası” ve “Okul Sporları Türkiye Şampiyonası” Elit – Erkekler, Elit – Kadınlar, Genç – Erkekler, Genç – Kadınlar, Yıldız – Erkekler, Yıldız – Kadınlar, M3 – Erkekler, M3 – Kadınlar, Paratriatlon Erkekler, Yaş Grubu Erkekler ve Yaş Grubu Kadınlar kategorilerinde gerçekleştirilecek.

BAZI NOKTALAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAK

Düzenlenecek yarış kapsamında 10.06.2023 Cumartesi, 11.06.2023 Pazar, 12.06.2023 Pazartesi günü saat 06.00 ile 17.30 saatleri arasında Altınordu ilçesi Mehmetçik Bulvarı, 15 Temmuz Milli İrade Caddesi, 1068. Sokak ve Akyazı Caddesi araç trafiğine kapalı olacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, TRİATLON, RÜZGARI, ESECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız