HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 10:32

ÜNYE AK PARTİDE YİĞİT DÖNEMİ

Ünye Belediye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Ak Parti Ünye Teşkilatı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinin divan başkanlığını Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ecem Kara yaptı. Kongreye, İl Başkanı Uğur Çelenk,
ÜNYE AK PARTİDE YİĞİT DÖNEMİ

Ünye Belediye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Ak Parti Ünye Teşkilatı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinin divan başkanlığını Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ecem Kara yaptı.

Kongreye, İl Başkanı Uğur Çelenk, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz, Ordu Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Baysal, İçe Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Başkanı Hüseyin tavlı ve çok sayıda Ak Partili bayanlar katıldı.

Eski Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık;
-Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmadık

“2015 yılı Şubat ayında devraldığımız Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı kadın kolları başkanlığı görevimizi, kutlu davamıza hizmet etmek için bir araç bildik. Bu şuurla tabiri caizse çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmadık.

3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Rabbim öyle güzel hizmetler, öyle güzel dualar, öyle güzel yol arkadaşları nasip etti ki azmimiz, şevkimiz, heyecanımız hep diri kaldı. 28 Şubat yalnızlığımızı tarihe gömdük. 15 Temmuz’da millet iradesini tanklarla, f16’larla ortadan kaldırmaya çalışanlara bu topraklarda kimin söz sahibi olduğunu gösterdik. 7 Haziran Seçim sonuçlarıyla kaos ortamı yaratmaya çalışanlara karşı 1 Kasımda öyle güzel bir birliktelik sergiledik ki ve 16 Nisan referandumu millet iradesini merkez kabul eden hükümet sisteminin kabul edildiği gündür. İşte o gün milletçe yeni bir dönem için büyük bir karar aldık. Şimdi yapmamız gereken Rabbimin izniyle 24 Haziran’da millet iradesi ile kurulan Bu sistemin uygulanması için gayret etmek.”

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı; 16 yıllık başarımızı kadın kardeşlerimizden aldığımız güce borçluyuz

“Hanım kardeşlerimiz teşkilatçılık deyince fedakârlığı nasıl yapılması gerektiğini en iyi gösterenler olmuşlardır. Ak partimizin başarısının altında yatan en önemli sırlardan birisi de görev alsın ya da almasın tüm mensuplarımızın vatan ve millet sevdası uğruna asla küskünlüğe yer vermeden mücadelesine devam etmesidir.

Kongreler tazelenme ve güçlü bir enerji ile ivmeyi yükseltmek ve devam ettirmek için çok önemlidir. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 24 Haziran 2018 pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde sizlerle birlikte bugün bu saat itibariyle yoğun bir mesaiyi yürütmeye başlamış bulunmaktayız. Bu kısa zaman zarfı içerisinde hızlı bir şekilde görev paylaşımı yaparak Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği Yolda yoğun bir mücadele örneği sergileyeceğiz.

Ünye ilçe teşkilatı olarak ben üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bugüne kadar emeği geçen teşkilatta kadın kollarımızda görev alan başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkürü bir borç bilirken bugün görevi devir alacak olan kardeşimize ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Kazançların Görünmeyen Kahramanları Kadın Kollarıdır

“Gençlik kongrelerimizi 19 ilçemizde tamamladık. Şu anda da Kadın Kolları kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bildiğiniz üzere 24 Haziran’da genel seçim olacak bu seçimlere yenilenmiş tazelenmiş teşkilatlarımız ile birlikte gideceğiz. AK Parti teşkilatları her daim seçime hazır olacaktır. İnşallah Ordu’nun en yüksek oy oranlarını göndereceğiz. Eskisiyle yenisiyle görevli olan ile olmayan ile hepimiz burada bir bütünüz. Listemiz 25 asilden oluşuyor. Bunun 10 katı kadar salonda hanım kardeşlerimiz var. Mesele birlik ve beraberlik içerisinde dışarıya karşı mücadele verebilmek. Biz 15 Temmuz darbe süreci yaşadık bu sürece de hep beraber atlattık.

ABD’nin sözcüsü demiş ki olağanüstü hal sürecinde seçimlere girilmesi bizi endişelendiriyor. Bu ikiyüzlü Amerika, bu ikiyüzlü Avrupa ülkeleri Fransa’da yapılan girişimle ilgili neden hiçbir şey söylemiyor. Şu dönemlerde seçim olmasının seçime ya da sivil hayata ne gibi bir etkisi olabilir ki. Bazı sürelerinin uzatılması amacıyla alınmış olan bir karardır ama maksat o değil. Amaç daha bugünden yarın kaybedecekleri seçime bahane bulmak”

Kazançların Görünmeyen Kahramanları Kadın Kollarıdır

“1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Aslında o süreci görünmeyen kahramanları Kadın Kollarıdır. Her zaman seçim kazandığımızda seçim kazandık diye övünürüz ama bu kazançların görünmeyen kahramanları kadın kollarıdır. Biz önde gözüküyoruz ama işin gerçek manada zahmetini çeken kadınlarımızdır. İnşallah 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimde de gerçek manada kalben kendilerini buraya ait hisseden kadınlarımız yine bizimle olacaklar. Gerçek manada seçmene dokunacak olan kadın teşkilatımızdır. Ben Bu zamana kadar emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm kadın kardeşlerime canı gönülden başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Eczacı Özlem Aldemir Yiğit başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ayşegül Darıoğlu, Büşra Meriç, Büşra Ocak,Dilek Urfa, Dilek Soysal,Emine Canan Tatlı, Emine Korkmaz, Esmanur Aydan, Fatma Okuyucu, Fatma Yüksel, Filiz Hatipoğlu, Gülendam Sertkaya, Hatice Balcı, Hülya Kasırga, Melike Özkan, Nazlı Tavlı, Nazmiye Şimşek, Necmiye Kalyoncu, Ferda Dündar, Nurcan Kocamanoğlu, Şeyma Sultan Fidan Er, Vahiye Çolakoğlu, Zeynep Yıldırım,

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, AK, PARTİDE, YİĞİT, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız