HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 11:03

ADALI’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak seçimlere giderken Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı, sahalarda ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  Ankara’da Genel Merkez tarafından yapılan mülakat ardından Ordu’da teşkilatlara te
ADALI’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak seçimlere giderken Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı, sahalarda ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. 
Ankara’da Genel Merkez tarafından yapılan mülakat ardından Ordu’da teşkilatlara teşekkür ziyareti gerçekleştiren Adalı, “Öncelikle ilimizle ilgili hayallerimiz ve birçok projemiz var. Bunların gerçekleşmesi için gece gündüz çalışacağız ve özlenen milletvekilliğini ifa edeceğiz. 24 Haziran Başkanlık ve Milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili adayı olalım ya da olmayalım belirlenen 6 aday arkadaşımızın sahada yapacağı çalışmalarda yanında duracağız” dedi.
“ADAY OLALIM YA DA OLMAYALIM DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Kadem Adalı 24 Haziran’da yapılacak Başkanlık ve milletvekilliği genel seçimleri için parti teşkilatlarına verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti. Teşkilatların adayların belirlenme sürecinde hala etkili olduğunu dile getiren Adalı, “Memleketimiz, ülkemiz adına doğru adayların belirlenmesi için teşkilatımıza çok büyük görevler düşüyor.

Teşkilatlardan ricam,  emir veren değil, onlardan emir alan, gecesini gündüzüne katarak milletimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunları ile dertlenecek vekil adaylarını belirleyip genel merkeze bildirmeleri. Bu konuda teşkilatlarımızdan destek bekliyorum. Ayrıca,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlere gösterdiği hassasiyet ortada. Teşkilatlarımızdan milletvekili aday listeleri nasıl olursa olsun Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamalarını rica ediyorum.

24 Haziran ülkemiz için son derece önemli bir viraj. Bu seçim içeride ve dışarıda, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini hazmedemeyenlere karşı 'memleket meselesi' diyerek Cumhur İttifakı'yla yola çıkanların, Yenikapı ruhuyla 15 Temmuz alçaklarına dersini vereceği önemli bir seçimdir. İttifakımızın karşısında yer alan siyasi partilerin haricinde dünyanın her bir yerinden şer odakları bu secime etki etmeye ülkemizi bağımlı hale getirmeye çalışıyor. Bu yapıya karşı milli bir duruş sergilemek gerekiyor. Herkesi kucaklayarak daha güçlü yarınlar daha güçlü Türkiye için çalışmalıyız” diye konuştu.
“PARTİMİZİN ARKASINDA DURACAĞIZ”
Yapılan temayül ve ak parti genel merkezi tarafından yapılan mülakat sonrası tekrar ilçeleri dolaşarak parti teşkilatlarıyla bir araya geldiğini ifade eden aday adayı Kadem Adalı, “Teşkilatlarımıza bir söz verdik. Aday olalım ya da olmayalım her zaman partimizin, davamızın arkasında durarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine azimle birlikte yürüyeceğiz. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde 6 aday arkadaşımızın yanında durarak halka dokunmaya, sorunlarına kulak vermeye devam edeceğiz.

Ak Parti’ye yaklaşık 7 bin 220 aday adayı başvuru yaptı. Yapılan elemelerin ardından milletvekilliği için 600 aday arkadaşımız sahalarda ter dökmeye devam edecek. Aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın bu 600 kişinin etrafında kenetlenerek yanında olmalarını, çalışmalara katılarak destek vermelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız