HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ocak 2019 Pazartesi Saat: 09:54

KONCA; “SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ”

AK Parti Ordu İl SKM Başkanı Muhittin Konca, seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirterek yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, Ordu’da bende varım diyorsanız, arkadaşlara destek vermek istiyorum,
KONCA; “SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ”

AK Parti Ordu İl SKM Başkanı Muhittin Konca, seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirterek yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, Ordu’da bende varım diyorsanız, arkadaşlara destek vermek istiyorum, bende seçimlerde yardımcı olmak istiyorum.

Ordu için benimde düşüncem ve projelerim var diyen herkesi AK PARTİ de çalışma sistemine dahil etmek için http://bit.do/orduskm iletişim formu açtıklarını, formu dolduran bende varım diyen herkesi kutlu dava sevdalılarını seçim çalışmalarında birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Konca, “İstiyoruz ki, gönlü AK PARTİ’de olan hiç kimse dışarıda kalmasın istiyoruz, bu ili, bu ülkeyi hep beraber birlikte yönetelim istiyoruz. Benim çalışmamdan ne olacak demesin kimse, ateşe atılan Hazreti İbrahim’in, ateşini söndürmek için ağzına aldığı suyla söndürmeye giden karıncaya, sen bu suyla mı ateşi söndüreceksin derlerken, olsun belki söndüremem ama en azından safım belli olsun dediği gibi, Cumhurbaşkanıma destek vermek istiyorum.

Adayımıza destek vermek istiyorum. İl, İlçe fark etmez.  Benim ilim, benim ilçem, benim mahallem, benim sokağım, benim apartmanım, bende burada bir ekip kurmak istiyorum. Kısacası gönüllü AK PARTİ Seçim Koordinasyon Merkezi çalışanı olmak istiyorum diyen vatandaşlarımızı formumuzu doldurmaya ve seçim çalışmalarına katkı vermeye davet ediyorum. Sen yoksan bir eksiğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : KONCA;, “SEN, YOKSAN, BİR, EKSİĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız