HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2016 Pazartesi Saat: 06:30

“HİÇ BİR ŞEYE KARIŞMAYAN BÜROKRAT OLMAYACAK”

KURTULMUŞ, AÇIK VE NET KONUŞTU;
“HİÇ BİR ŞEYE KARIŞMAYAN BÜROKRAT OLMAYACAK”

Bazı programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı  ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma törenine katıldı.

Ordu programının ikinci gününde ilk olarak ev ziyaretleri yapan ve ailelerle sohbet eden Kurtulmuş, ev ziyaretlerinin ardından Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma törenine katıldı.

Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi inşaatının temel atma töreninde bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, "Güzel bir Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ama bizim kadar şanslı olmayanlar var. Dünyanın birçok yerinde maalesef Ramazan ayı olmasına rağmen iftar ya da sahur sofralarında tepelerinde yağan bombalarla uyananlar, ya da açlık, kıtlık ve yoksulluk içerisinde sofralarına yarım dilim ekmek, yarım bardak temiz su bulamadan o sofralara zar zor erişenler var. Allah'a çok şükür Türkiye, İslam dünyasının birçoğuna göre çok daha iyi durumdadır" diye konuştu.

"Ordu Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında tüm bürokrat arkadaşlarla biraraya geldik" diyen Kurtulmuş, “Yerinde, masasında oturan, hiçbir şeye karışmayan bürokrat olmayacak. Her bürokratın öncelikli vazifesi vatandaşın içinde olmak, vatandaşın derdini çözmektir. İşin aslı millet ve devleti kaynaştırmaktır" şeklinde konuştu.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu da şehirlerde yapılaşmanın önemine değinerek, “Ön taraf mükemmel deniz, arka taraf harika orman ve tepe. Burası cennet gibi bir mekan olabilirdi. İnsanoğlu olarak birtakım binalar yapıyoruz. Ancak güzelleştirmek yerine çirkinleştiriyoruz. Mimar Sinan’ın yaptığı eserlere bakın. Ecdadımız, yaptığı eserlere güzellik vermiş.

Burada çirkin bir bina vardı. Şimdi çok güzel bina yapılıyor. Güzel Ünye’nin dokusu, yapısı daha güzelleşecek, gelişecek. Birçok insan burada iş ve aş imkanı bulacak" diyerek, ticaret merkezinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise konuşmasında, “Ticaret merkezinin içinde 35 dükkan olmakla beraber Ünye’mize herkesin kullanabileceği bir alan kazandırmanın ötesinde güzel bir alanı inşa etmek için yola çıktık" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ünye  Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma töreni Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili Ergün Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş,Ünye Belediyesi Ticaret Merkezi temel atma töreninin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye’de düzenlenen iftar programına katıldı. (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız