HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2021 Pazartesi Saat: 08:56

SARIGÜL; "SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILSIN"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Orduda gerçekleşen parti il kongresine katıldı. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ordu İl Başkanlığının 1inci olağan kongresine katılmak üzere Orduya gel
SARIGÜL; "SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILSIN"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ordu'da gerçekleşen parti il kongresine katıldı. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ordu İl Başkanlığı'nın 1'inci olağan kongresine katılmak üzere Ordu'ya geldi. Ordu-Giresun Havalimanı'nda karayoluyla kongrenin düzenlendiği otele geçen Mustafa Sarıgül, burada partiler tarafından karşılandı.

Kongre öncesi gazetecilerle bir araya gelen Genel Başkan Sarıgül,  erken seçim üzerine sorulan soruya yanıt vererek seçimlerin zamanında yapılmasından yana olduklarını belirtti.

Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi olarak, biz yaz ayının ağustos ayı sonuna kadar eylülün birinci veya ikinci haftası yapacağımız kurultaydan sonra seçime hazır vaziyete geliyoruz. Şu anda seçime hazır durumda değiliz. 1,5 ay sonra inşallah Samsun'dan, Giresun'dan, Ordu'dan, Trabzon'dan seçime hazır vaziyete geliyoruz ama Türkiye Değişim Partisi olarak ana görüşümüz şudur; öğrenciler karnesini her sene alır, siyaset adamları karnesini dört yılda bir alır. O zaman çok fazla mazerete de gerek yok. Bırakın (seçimler) zamanında yapılsın” dedi.

Yarın öbür gün demesinler ki; şöyle oldu da böyle oldu da şu oldu da bu oldu da. Türkiye Değişim Partisi olarak biz seçimlerin zamanında yapılmasını arzu ederiz diyen Sarıgül; “Ağustos ayındaki büyük kurultayımızdan sonra yapılacak olan her seçime biz hazırız. Türkiye'de çok olağanüstü şartlar yoksa seçimlerin zamanında yapılması Türkiye değişim partimizin ana görüşüdür ama çok olağanüstü şartlar varsa da bütün siyasi partiler bir araya gelerek erken seçim kararı üzerine de konuşulması lazım. Erken seçim konusu bir ulusal konudur. Yarın seçim yapılsın, öbür gün seçim yapılsın diyen bir parti değiliz. Biz bugünkü iktidarın yorulduğunu, enerjisinin bittiğini, her ampulün bir süresi vardır, artık ampulleri değiştirmenin zamanı geldiğini görüyoruz" şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : SARIGÜL;, "SEÇİMLER, ZAMANINDA, YAPILSIN"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız