HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 12:45

MHP’Lİ ŞANLITÜRK’E ZAMAN YETMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk, gerçekleştirdiği mahalle programlarında birlik ve beraberlik çağrılarında bulunarak Cumhur İttifakını görüşlerini ve hedeflerini anlatmaya devam ediyor. Gittiğ
MHP’Lİ ŞANLITÜRK’E ZAMAN YETMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk, gerçekleştirdiği mahalle programlarında birlik ve beraberlik çağrılarında bulunarak Cumhur İttifakını görüşlerini ve hedeflerini anlatmaya devam ediyor.

Gittiği her yerde olağanüstü bir ilgiyle karşılanan MHP’li Şanlıtürk, bu kez de programlarına Oğmaca Mahallesi ve Altınordu İlçe Merkezde Atatürk Bulvarını ekledi. Zamanla yarışan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar ziyaretlerini sürdüren Şanlıtürk, ziyaretlerinde gençleri ve esnafları da unutmadı.

Oğmaca Mahallesi sonrası değerlendirmede bulunan Şanlıtürk; “Bugün, Altınordu, Oğmaca Mahallesi Hacıkadıoğlu Sokaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanımız Dincer Kurucu, İl ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte;

Mahalle lokalimizde kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık.

Başta mahalle muhtarımız Cemal Aksu olmak üzere; tüm hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Oğmaca’dan sonra Atatürk Bulvarına geçen Şanlıtürk, burada da gençlerle ve esnaflarla bir araya geldi. Şanlıtürk, Oğmaca Mahalle programımız sonrası, Atatürk Bulvarında kıymetli hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik, gençlerimizle bir araya geldik. Ordulu gençlerimizin de desteğiyle başaracağız inşallah.

Esnaflarımıza işlerinin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ettik. Rabbim bol bereketli kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

Mahalle programlarının ardından partisinin Seçim Koordinasyon merkezine geçen Şanlıtürk, çalışmalar hakkında istişarelerde bulunarak, burada ki görevlilere de Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin inşallah diyerek temennide bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : MHP’Lİ, ŞANLITÜRK’E, ZAMAN, YETMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız