HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 10:10

CHP VE SP’DEN BİRLİK SESLERİ

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetimi, Ünye’de ilk olarak geçtiğimiz ay kongre sürecini geride bırakan CHP Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetimiyle bir araya geldi
CHP VE SP’DEN BİRLİK SESLERİ

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetimi, Ünye’de ilk olarak geçtiğimiz ay kongre sürecini geride bırakan CHP Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ve yönetimiyle bir araya geldi.

“2019 seçimi kazanılmazsa Türkiye çok büyük bir kaosun içerisine girecek”

Ziyaret için teşekkür eden CHP Başkanı İsa Maral, ülkenin içinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurduklarında siyasi partilerin, dolayısıyla demokrasiden yana tavır alanların birbirine yaklaştığını ifade etti. 

2019 yılında Türkiye’nin her haliyle yeniden kurulacağını belirten İsa Maral, 2019 seçimin kazanılmaması durumunda ülkenin çok büyük bir kaosun içine gireceğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Geçen dönemki referandumda gördük. Şöyle bir durumla karşı karşıyayız. 2019 yılında her haliyle Türkiye yeniden kurulacak. Yani kaybetme lüksümüz yok. Kaybettiğimiz zaman Türkiye’yi kaybeder gibi bir pozisyonumuz olacak. Eğer demokrasiye inanmış, Cumhuriyet ilkelerini benimsemiş, çağdaş, demokratik, çoğulcu sistemi benimseyen platform kazanmazsa Türkiye çok büyük bir kaosun içerisine girecek diye düşünüyoruz.

Bazı şeyler ihtiyaçtan doğdu. 2. Dünya Savaşı’nın karanlık yılları Dünya’nın içinde bulunduğu durum, belirli kurumları getirdi. Bunların başında YSK, AYM, gibi. Gelinen noktada bunlar katı parlamenter sistemi uygarlıkları artık kaosa ve savaşa götürdüğü tespit edildiği için çoğunluk baskısı olmasın diye demokrasilerde kurulmuş kurumlar. Ne yazık ki Türkiye’deki bu kurumları gereksiz görüp, bunların kaldırılmasına doğru gidiliyor.”

- “Bir masa etrafında toplanalım” çağrısı -

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, CHP Ünye İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimine hayırlı olsun diyerek, “Kongreye davetliydik ancak İstanbul’daki programımız nedeniyle katılamadık. Bizi temsilen arkadaşlarımız oradaydı. Yeni yönetiminize hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Ülkenin feraseti için siyasi birlikteliğe vurgu yapan Başkan Şahin, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hem içeride, hem de dışarıda bizi bekleyen problemler var. Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’de yaşayanları ötekileştirmeden, gruplaştırmadan, kamplaştırmadan hep birlikte birleşelim düşüncesi içerisindeyiz.

Herkesin görüşü ayrı olabilir ama şu bir gerçek; bu ülke hepimizin. Biz birbirimize sıkıca kenetlenmemiz lazım. Böylelikle bu cendereden kurtulabiliriz. Ben bu vesile ile tüm siyasilere çağrıda bulunuyorum; bir masa etrafında ülkemizin sorunlarını çözebilecek kabiliyette insanlar var. Bu ülkemizin refahı için gerekli diye düşünüyorum” dedi.

“Bu tür ziyaretleri önemsiyoruz”

Saadet Partisi heyetinin bir sonraki ziyaret durağı MHP Ünye İlçe Teşkilatı oldu.

MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel, ziyaret için teşekkür ederek, “Saadet Partili arkadaşlarımızın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tür ziyaretleri önemsiyorum. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Kimseyi ötekileştirmeyen bir hareketiz”

 Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, “MHP’de yeni göreve başlayan Fazlı Yüksel ve yönetimine hayırlı olsun diyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde daha güzel, Ünye’mizin ve ülkemizin geleceğine yönelik yararlı çalışmalarla katkı sunacağına inanıyorum. Parti olarak insanları ötekileştirmeden çalışan bir siyaset hareketiz. Siyasi partilerin bir çatı etrafında toplanıp ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulacağına inanıyoruz” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : CHP, VE, SP’DEN, BİRLİK, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız