HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mart 2018 Çarşamba Saat: 09:44

AK PARTİ FATSA’DA CENAN KIR’LA YOLA DEVAM DEDİ

Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatının 6. olağan kongresi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. İş adamı Cenan Kır’ın başkanlığa seçildiği kongre Cem Düğün Salonunda gerçekleşti. Kongreye AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taş
AK PARTİ FATSA’DA CENAN KIR’LA YOLA DEVAM DEDİ

Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatının 6. olağan kongresi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. İş adamı Cenan Kır’ın başkanlığa seçildiği kongre Cem Düğün Salonunda gerçekleşti. Kongreye AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Oktay Çanak AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ilçe belediye başkanları Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. 

 

  Genel kurulun açılış konuşmasını Ak Parti eski İlçe Başkanı Abdullah Uçar yaptı. Uçar konuşmasında teşkilatın 3 yıllık görevi dönemindeki faaliyetlerini anlattı.

 

“YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Daha sonra kürsüye gelen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bugün bugün yeni bir arkadaşımız görevi alacak. Ben Bu zamana kadar başla teşkilatta görev almış bütün arkadaşlarımıza emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatlarda görev almadan da dava şuuru ile karda kışta soğukta gecesinde gündüzünde bu yolda yürümüş emek vermiş davayı sahiplenmiş bütün dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum ve bugün görev alacak İlçe Başkanımız Sayın Cenan Kır kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Cenan Kır bizim kardeşimiz, birlikte bu zamana kadar olduğu gibi daha fazlası ile inşallah hep beraber el ele kol kola bu bayrağı hep birlikte en güzel şekliyle beraber götüreceğiz. Sonuçta ben bir Belediye Başkanıyım. Bir seçilmiş kişi olarak herkesin belediye başkanıyım. Biz Ak Partiliyiz Ak Parti teşkilatının bir mensubuyum. Bu sebeple önümüzdeki sene olacak hem yerel seçimler hem de Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili seçimlerinde inşallah en iyi şekilde hazırlanmış bu birliği ve beraberliği daha çok pekiştirmiş ve kaynaşmış olarak hep birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz yine bu sebeple kongremizin bir kere daha hayırlı olmasını diliyorum. Bu zamana kadar emek veren bütün kardeşlerime de teşekkür ediyorum yeni arkadaşlarıma da yürekten kendilerini tebrik ediyorum hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

 

“FATSA’YA 4 YILDA 200 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde grup yollarımızı su ve kanalizasyon altyapı ile birlikte yoğun bir çalışma ya da imza attık. Nihayetinde gelinen tablo itibariyle yer altındaki çalışmalarımız ivmeyi geçmiş yer üstündeki çalışmalarımız 2018 yılı itibariyle kendisini gösterecek bir hal alacaktır. Altınordu ilçemizin geçtiğimiz yıl yaşamış olduğu yoğun çalışma sebebiyle üstyapı perişandı. Bu yıl Fatsa ilçemiz bu durumu en azından Temmuz ayına kadar yaşayacaktır. Bunun tek sebebi doğalgaz. Doğalgazda özellikle Fatsa ilçemde 2014 yılına kadar 2 milyon liralık masraf yapmış. Aksa firması ile biz sadece 17 milyon TL doğalgaz masrafı yaptık. Fatsa içimizde bugün itibariyle yüzde 40’dayız. Allah izin verirse yıl sonu itibariyle yüzde 60 lira hatta 70’lerin üzerine çıkmak suretiyle Fatsa’da doğalgaz mevzuunu nihayete erdirmiş olacağız. Neden doğalgazdan başlıyoruz doğal gaz bitmeden altyapı olmuyor. Dolayısıyla bu bu yıl şu anda salonun önünde olduğu gibi Fatsa’mızı muhtelif sokaklarında ve mahallelerinde bu keşmekeşi, perişanlığı yaşayacağız. Bunu da açık açık söylüyoruz efendim biz bunu yapacağız ama her şey güllük gülistanlık olacak yok öyle bir şey. Bakın geçen sene Altınordu bu yıl bu Fatsa gelecek yıl da Ünye yaşayacak bu sıkıntıları. Çünkü doğalgaza endeksli. Fatsa’da doğalgaz bu yıl yüzde 40 seviyesinde, Ünye'de yüzde 25  Atınordu'da bu durum yüzde 90’lar seviyesinde. Altyapıdan çıkmanın birinci kuralı doğalgazın halletmek inşallah o konuda programları yaptık planı hazır ettik, vatandaşlarımızdan da biraz daha sabır bekliyoruz. Şu anda Fatsa'da kesin rakamda söyleyeyim şu anda Fatsa'da doğalgazın ulaştırdığı  hane sayısı kesin rakam ile birlikte 32 bin ama 21 bin kişi kullanıyor yani 12 bin kişi doğalgaz geldiği halde kullanmıyor. O yüzden doğalgaz konusunda hemşerilerimiz bu yıl biraz sıkıntılı süreç yaşayacak. Özellikle Fatsa merkezde ana grup yolları olmak üzere sadece şehir içi grup yolları değil beldelerden gelen grup yolları dahil olmak üzere yola ilişkin yüzde 80’ler seviyesine geldik. Bir taraftan Hatipli grup yolu, bir taraftan Aslancami grup yolu olmak üzere Fatsa’mızın 6 tane ana grup yolunu yaptık. Şehir içindeki çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam edecek.

 

 Fatsa merkezde Cumhuriyet Meydanı projemizde 6 tane binaya tam 15 milyon TL para ödedik.  Bir tanesi de yıkmak suretiyle Fatsa’mızın Cumhuriyet Meydanı sadece Fatsa'nın Ordu'nun değil Karadeniz Bölgesi'nin en önemli meydanlarından bir tanesi haline gelecek. 15 milyon TL yatırım parası toplam 30 milyon lira. 30 milyon lira benim 17 ilçemin bütçesinden büyük para. Biz bu parayı 5 tane binaya ve Fatsa'nın Cumhuriyet Meydanı'na düzeltelim diye Fatsa ile Atatürk parkını birleştirelim diye veriyoruz. 17 ilçemizin bütçesinden büyük parayı Fatsalı kardeşlerimize Fatsa’mıza yakışır bir meydan getirelim diye harcadık. Allah izin verirse yıl sonu itibariyle otoparkı ile üst yapısı ile üst geçidi ile birlikte Fatsa'da hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak. Fatsa’ya Avrupa Birliği standartlarına uygun bir tane mezbahane yapıyoruz. 350 vatandaşımızın çalışacağı sadece Ordu'ya sadece Fatsa'ya değil bölge illeri de hizmet verecek bir mezbahaya kavuşturuyor. Muhtemelen Eylül ayı gibi hizmete girecek bir yatırım. 3.5 milyon TL bedel ile birlikte Huzurevimizi inşallah Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na teslim edeceğiz Allah düşürmesin ama neticede sosyal devletin gereği bir büyük ihtiyaç. Büyükşehir oldu da  ne oldu diyenler; Fatsa’ya yılda 4 milyon TL para geliyordu. 4 yıllık süre içinde büyükşehir olarak bizim Fatsa’ya yaptığımız yatırım 200 milyon TL.” dedi. 

 

AK PARTİ FATSA İLÇE TEŞKİLATI YENİ YÖNETİMİ

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu Cenan Kır başkanlığında Ahmet Özyurt, Mahmut Bölükbaş, Mustafa Halıcı, Cemal Paşalıoğlu, Mehmet Ali Çekici, Adem Önen, İsmet Tahir Özdemir, Murat Yeşildaş, Dilek Açıcı, Hülya Özyurt Uçar, Yasin Sarıçiçek, Murat Bölükbaş, Hüseyin Tombuloğlu, İlhan Uslu, Cemal Kuş, Mehmet Kartal, Mehmet Akman, Gökhan Yaşar, Hüseyin Ergün, Adnan Sarıhan, İsa Yüksel, İsa Anlayan, Hasan Ergeç ve Büşra Özdemir isimlerinden oluştu.

 

Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ, FATSA’DA, CENAN, KIR’LA, YOLA, DEVAM, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız