HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 10:14

OTSO GÜRCİSTAN İŞ VE ÇALIŞMA SEYATİNİ TAMAMLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile İşletme sahiplerinin katılım sağladığı fuarda ayrıca Acara Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2014
OTSO GÜRCİSTAN İŞ VE ÇALIŞMA SEYATİNİ TAMAMLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile İşletme sahiplerinin katılım sağladığı fuarda ayrıca Acara Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2014 yılında kardeş oda anlaşması imzaladığı Acara Ticaret ve Sanayi Odası’na, her iki il arasında ticari işbirliklerinin artırılması ve kurumlar arası ortak projeler üretilip uygulanabilmesi adına bir temsilci görevlendirmiş olup, söz konusu görevlendirme töreni Shareton Oteli toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TamazShavadze, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Servet ŞAHİN ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, daha fazla proje üretmek, daha çok ortak işler yapabilmek, daha başarılı işlere imza atabilmek adına iki yıl önce gerçekleştirilmiş olan kardeş oda anlaşması çerçevesinde; kurumlar arasında temsilci atanması işlemlerini tamamlamak üzere, bir protokol gerçekleştirmek için toplanıldığını dile getirdi.

Shavadze, Ordu TSO tarafından gerçekleştirilecek her türlü iş ve proje bazlı çalışmalar kapsamında partner olarak her zaman kendilerinin var olduğunu, aynı zamanda Batum iline yatırım yapmak isteyen, bir proje fikri olan ve partner arayan Ordulu iş adamlarına yardımcı olabileceklerini, bunun için kendileri ile irtibat kurmalarının yeterli olduğunu söyledi.

Shavadze; Servet Şahin ve Ekibini burada görmekten mutluluk duyduklarını, Ordu ili başta olmak üzere heyet olarak Karadeniz Bölgesini önümüzdeki dönemlerde ziyaret etmek istediklerini,  Batum’da iş yapan firma temsilcileri ile Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren işadamlarını tanıştırmak istediklerini ve ayrıca gerçekleştirilen protokol ve işbirliğinin diğer odalara örnek olması temennisinde bulundu.

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Ordu’da Trabzon’da, Giresun’da, Rize ve Sinop’ta Acara’lıbirçok vatandaşın olduğunu, Batum’da ise Ordu ve Karadeniz’in diğer illerinden işletme sahibi ve öğrenciler başta olmak üzere birçok vatandaşın bulunduğunu, kurumlar olarak daha çok bir araya gelinerek sosyal ve ekonomik ilişkilerin her geçen gün artırılması gerektiğini belirtti.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında yaşanan patlamanın kendilerini üzdüğünü, yaşanan terör olayını kınadığını ve hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar dilediğini belirten Şahin,Gürcistan’da terör olaylarının yaşanmadığını, Gürcistan’ın dünyada güvenlik açısından 4. Sırada yer aldığını öğrendiğini, bunun tüm ülkeler tarafından başarılmasını temenni ettiğini, ekonomik ve sosyal olarak gelişiminde en kısa sürede gerçekleşeceğine inandığını dile getirdi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : OTSO, GÜRCİSTAN, İŞ, VE, ÇALIŞMA, SEYATİNİ, TAMAMLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız