HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2020 Salı Saat: 09:00

BAŞ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu Ortaokulunu ziyaret ederek, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılmış olan onarım ve tadilat ça
BAŞ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu Ortaokulu'nu ziyaret ederek, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılmış olan onarım ve tadilat çalışmaları ile çevre düzenlemesi, okul bahçesinde yapılan çalışmaları yerinde gördü.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okul Müdürü Mahmut Güler'den bilgi alırken, okulun kantinde ve öğretmenler odasını ziyaret etti. Kantinde denetimde bulunarak, satışı yapılan ürünlerle ilgili bilgi aldı. Velilerle sohbet ederek, taleplerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunurken, talep, ihtiyaç ve önerilerini dinleyerek, görüşlerini ifade etti. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Müdür Kutlu Tekin Baş, öğretmenlerle sohbet etti. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ve eğitim kalitesinin artırılmasında öğretmenlerden beklentilerini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılışı onaylanarak, 2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen okulda incelemelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okulun bahçesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde görerek, bilgi aldı.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞ, ÇALIŞMALARI, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız