HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2020 Çarşamba Saat: 07:27

ODÜ’DE UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİNE GEÇİYOR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ali Akdoğan, Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Ordu Üniversitesinde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacağın
ODÜ’DE UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİNE GEÇİYOR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Ali Akdoğan, Türkiye genelinde YÖK Başkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Ordu Üniversitesinde 30 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim yöntemi ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacağını duyurdu.

Rektör Akdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Üniversitemizde eğitimin aksamaması amacıyla hızlı bir şekilde gerekli alt yapı, donanım ve bilişim sistemleri ile ilgili hazırlıklar tamamlanmış, eğitim öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Senatomuz tarafından eğitim ve öğretimin uzaktan eğitim yöntemi ile sürdürülmesine karar verilmiştir.

Sürecin başarı ile yürütülmesi, yalnızca teknik alt yapı ile değil; idari ve akademik kadromuz ile siz kıymetli öğrencilerimizin her zamanki özveri ve gayretleriyle mümkün olacaktır.

Uzaktan eğitim süreci ile ilgili gelişmeleri Üniversitemiz ve birimlerimizin web sayfaları ile Üniversitemizin kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Tüm sevdiklerimizin sağlığı ve geleceği için evde kalın, sağlıcakla kalın” dedi.

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, UZAKTAN, EĞİTİM, YÖNTEMİNE, GEÇİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız