HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:19

VARGELOĞLU, OKUL ZİYARETLERİNDE

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan açıklama ile Pazartesi gününden itibaren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Spor Liseleri ile Güzel Sanatlar Liselerinden de uygulama kazanımları
VARGELOĞLU, OKUL ZİYARETLERİNDE

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan açıklama ile Pazartesi gününden itibaren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Mesleki Eğitim Merkezleri, Spor Liseleri ile Güzel Sanatlar Liselerinden de uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimine başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum ziyaretleri kapsamında Fatsa'da Meslek Lisesi ziyaretlerinde bulunan İl Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretim faaliyetlerini, yürütülen çalışmaları ve eğitim yatırımları kapsamında yapılan onarım ve tadilatları yerinde gördü.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Volkan Demir ile birlikte gerçekleştirdiği Fatsa ilçe ziyaretinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı kapsamında ilçede yürütülen ve planlanan faaliyetler, Meslek Liselerimizde yapılan çalışmalar, uzaktan eğitim süreci, EBA Destek Noktaları, hijyen kuralları doğrultusunda okullarda yapılan temizlik çalışmaları ile dezenfektan ve maske kullanımları ile eğitim yatırımları, yapılan onarım ve tadilat çalışmaları konusunda Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'dan bilgi aldı.

Fatsa ilçe ziyaretinde, Meslek Liselerini ziyarette bulunan Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, atölye ve bölümleri ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alırken, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

Dün itibari ile yüz yüze eğitime başlayan öğrenci ve öğretmenleri sınıflarında ziyaret ederek, sohbette bulundu. Okullarda öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ve özlemi ifade eden Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

Okul ziyaretlerinde Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, köprüüstü Seyir Simülatörü Laboratuvarında, simülatörü kullanarak, okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler : VARGELOĞLU, OKUL, ZİYARETLERİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız