HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2016 Çarşamba Saat: 10:15

ORDUTÜRK YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

ORDUTÜRK Gazetesi 4 Nisan 2016 da Yayın hayatına başlıyor. Mustafa Gündoğdu tarafından 2 Şubat 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Son Delikanlı Gazetesi, 6 Haziran 2014 tarihinde Fındık Spor Gazetesi
ORDUTÜRK YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

ORDUTÜRK Gazetesi 4 Nisan 2016 da Yayın hayatına başlıyor. Mustafa Gündoğdu tarafından 2 Şubat 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan Son Delikanlı Gazetesi, 6 Haziran 2014 tarihinde Fındık Spor Gazetesi ile Ordu ve Türk Spor tarihinin bir numaralı Spor Gazetesi ile okuyucuları ile buluştu.

Son Delikanlı Gazetesi ve Fındık Spor Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Gündoğdu; 3.Gazetesi ORDUTÜRK’ü de 8 Mart 2016 tarihinde Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına Evrakları Teslim ederek kuruluşunu gerçekleştirdi.

ORDUTÜRK Media & Sport İmtiyaz Sahibi Mustafa Gündoğdu; ORDUTÜRK Gazetesi ile Ordu, Türkiye Halkına Basın Yayın kuruluşu ile birlikte Sportif amaçlı olarak da hizmet edeceklerini dile getirdi.

ORDUTÜRK Media & Sport bünyesinde internet üzerinden yayın yapan “TV-Gazete-İnternet Sitesi-Haber Ajansı-Dergi” grubu ile birlikte ORDUTÜRK Gazetesi Spor Kulübü ile de Sportif faaliyet ve organizasyonlar yer alacak.

ORDUTÜRK Media & Sport İmtiyaz Sahibi Mustafa Gündoğdu; Sportif amaçlı olarak 4 Nisan 2017 de Ordu’dan Başlayarak Ankara da TBMM ve Ankara’dan da İstanbul-Beşiktaş Belediyesine kadar 1052 Kilometrelik yürüyüşü gerçekleştireceğini dile getirdi.

ORDUTÜRK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Gündoğdu, ORDUTÜRK Gazetesi 4 Nisan 2016 tarihinde Ordu’nun Vilayet oluşunun 95.yılında Ordu ve Türk halkı ile buluşacak diyerek sözlerini bitirdi.

ORDUTÜRK Gazetesi; Ordu YENİ HABER Gazetesi Tesislerinde HEDEF Ofset Matbaasında basılarak Aylık olarak okuyucuları ile buluşacak. (Mehmet Topkaraoğlu/OYH)

Anahtar Kelimeler : ORDUTÜRK, YAYIN, HAYATINA, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız