HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mart 2016 Pazar Saat: 11:23

GENÇLERE MÜJDE! PİST TAMAMLANMAK ÜZERE

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı. Spor dallarındaki yatırımlarına bir yenis
GENÇLERE MÜJDE! PİST TAMAMLANMAK ÜZERE

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.

Spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin büyük bir heyecanla beklediği kaykay pistini kısa süre içerisinde hizmete sunacak. Seyir terasları ve diğer üniteleri monte ederek alanı hazır hale getiren Büyükşehir Belediyesi,kaykay pistinin kaba inşaatını tamamladı.

850 metrekarelik alanda oluşturulması planlanan Kumsal Skate Park, Altınordu ilçesinde İlkadım Anıtı’nın yanındaki alana inşa ediliyor. Gelen talepler doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında zemin, mevcut kottan 80 cm düşürülerek seyir terası oluşturuldu. Seyir terası, oturma alanı ve dış mekan ise ahşap kaplama yapıldı.

Pistin içerisinde paten yapanların kullanımına uygun zemin (saha betonu) oluşturularak, özel tasarımlı kaykay üniteleri bu sahaya yerleştirildi. Ayrıca 8 ayrı modülün yer aldığı pistte kaykay ünitelerinin yüzeyi 6 mm’likabaka ağacı ile kaplandı. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLERE, MÜJDE!, PİST, TAMAMLANMAK, ÜZERE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız