HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2018 Cumartesi Saat: 11:05

MUHTEŞEM AÇILIŞ…

Ordu’nun tanınmış işletmecisi ve adeta marka haline gelen Şükriye Hanım Mantıları yeni bir şubesini Ordunun en önemli AVM si NOVADA’da açtı. Çok yoğun bir ilginin gözlendiği açılışa Ordu masterler ve Veteranlar futbol takımı da
MUHTEŞEM AÇILIŞ…

Ordu’nun tanınmış işletmecisi ve adeta marka haline gelen Şükriye Hanım Mantıları yeni bir şubesini Ordunun en önemli AVM si NOVADA’da açtı.

Çok yoğun bir ilginin gözlendiği açılışa Ordu masterler ve Veteranlar futbol takımı da katıldı. Şükriye Hanım Masterler ve Veteranlar takımının açılışa gelmelerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek takıma teşekkür etti ve şunları söyledi. “Bu nazik davranışlarından ve ilgi alakalarından çok memnun kaldık. Antalya’da yapılacak olan turnuvada ORDU isminin her zaman yanında ve destekçisi olarak bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Her zaman bu çabaların yanındayız.”

Takım sorumlusu Gökhan Yılmaz ise şunları söyledi. ”Bizlerin her zaman yanında olan maddi manevi desteklerini esirgemeyen Şükriye hanıma ve Abdullah Uğur beye çok teşekkür ediyor, Orduya hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu arada Şükriye hanım mantıları merkez şube ve NOVADA AVM de tüm ürünleriyle Orduluların hizmetinde olduklarını belittiler.

Hizmete girdiği günden bu yana Orduluların ilgi odağı hailen gelen Şükriye hanım mantıları artık NOVADA da Orduluların lezzet mutfağı olmayı sürdürecek. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : MUHTEŞEM, AÇILIŞ…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız