MÜZİĞİN RİTMİ ÜNYE’DE ATTI

Ünye Belediyesi tarafından ilki 20222 yılında yapılan ve geleneksel hale getirilen MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali 3’ncü kez vatandaşlarla buluştu. MÜZİK DOLU BİR GECE Ünye İskelesi yanında b

Ünye Belediyesi tarafından ilki 20222 yılında yapılan ve geleneksel hale getirilen MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali 3’ncü kez vatandaşlarla buluştu.

MÜZİK DOLU BİR GECE

Ünye İskelesi yanında bulunan kumsal alanda oluşturulan festival alanında müzik dolu bir akşam yaşandı.

Saat 19’da DJ HKN eşliğinde alanı dolduran binlerce kişi gözde parçalarla akşama hazırlanırken, saat 20.00’da son dönemin dikkat çeken seslerinden Şura sahne aldı. Şura seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla müzikseverlerin kulaklarını pasını sildi. Hava-i Fişek gösterilerinin ardından ise sahneye Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası çıktı. Kent orkestrası, solist Cenk Sönmez eşliğinde popüler şarkılarla alanı coşturdu.

5 binden fazla kişinin katıldığı MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali’nde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel sahne alan sanatçılara ve ekiplerine teşekkür ederek çiçek ve manyetik kumdan yapılmış kolyeler hediye etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin özellikle kültür ve sanat faaliyetleri açısından yıl boyu aktif bir kent haline geldiğinin altını çizdi.  Başkanı Tavlı, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 3’ncüsü düzenlediğimiz, aynı zamanda kentimizin Dünya’da eşi benzeri az görülen manyetik kumsallarının da tanıtımına katkı sunması adına başlattığımız festivalimiz bu yıl da coşku içinde kutlandı. İlçemiz başta olmak üzere bölgemizin birçok yerinden kentimize gelen misafirlerimiz için unutulmaz bir akşam oldu” diye konuştu.

 

 


KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

ŞANLITÜRK: BAYRAMIMIZ, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMANIN SİMGESİDİR

BAŞKAN TEPE, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

VALİ EROL’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

ODÜ TIP FAKÜLTESİNDE BİR İLK

DİKKAT! RİP VAR

“KURBAN BAYRAMI ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HUZUR GETİRSİN”

BAŞKAN GÜLER’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

ORDU DA 569 OKULDA, 135 BİN 66 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

FENER ADASI SEZONA MERHABA DEDİ
Anasayfa