FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Ordu’da Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen “Sokaklar Bizim, Kupalar Bizim” 5x5 Futbol Grup Müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Genç sporcular, takım arkadaşlarıyla birlikte en iyi dereceleri elde etmek için kı

Ordu’da Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen “Sokaklar Bizim, Kupalar Bizim” 5x5 Futbol Grup Müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Genç sporcular, takım arkadaşlarıyla birlikte en iyi dereceleri elde etmek için kıyasıya mücadele etti.

Müsabakalar sonucunda erkeklerde Rize takımı birinciliği elde ederken, Giresun takımı ikinci oldu. Kızlarda ise Ordu takımı şampiyonluk sevinci yaşadı, Giresun takımı ise ikinci sırayı aldı.

Dereceye giren takımlar, 6-8 Temmuz 2025 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Türkiye Birinciliği Müsabakaları’nda Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı.

Başarılı sporculara madalyaları, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından takdim edildi. İl Müdürü Yüksel, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederek, Türkiye Birinciliği’nde de başarılar diledi.


KODLAMA EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

ÜNYE’DE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

UYUŞTURUCU TACRİLERİNE FIRSAT VERİLMİYOR

VOSVOSÇULAR ŞEHİR TURU ATTI

FENER ADASI YENİ SEZON İÇİN GÜN SAYIYOR

ZAM ŞAMPİYONU KARPUZ OLDU

51 KAZADA 74 KİŞİ YARALANDI

MALİ TATİL BAŞLADI

ORMAN YANGINLARINA KARŞI HAZIRLIKLI MIYIZ?

DENİZCİLİKTE DİJİTAL DÖNÜŞÜM
Anasayfa