4 Mart 2026 Çarşamba
GÜNCEL

ÖĞRENCİLERE GIDA KONULU EĞİTİM VERİLDİ

Altınordu’da öğrencilere ‘’Gıdanı Koru-Sofrana Sahip Çık’’ konulu eğitim verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ‘’Gıdanı Koru - Sofrana Sahip Çık’’ kampanyası kapsamında gıda üretiminin ve tüketi
Yayınlama: 21.03.2024 15:11 Güncellendi: 04.03.2026 12:44 175 okuma
ÖĞRENCİLERE GIDA KONULU EĞİTİM VERİLDİ

Altınordu’da öğrencilere ‘’Gıdanı Koru-Sofrana Sahip Çık’’ konulu eğitim verildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ‘’Gıdanı Koru - Sofrana Sahip Çık’’ kampanyası kapsamında gıda üretiminin ve tüketiminin geleceğini şekillendirecek olan çocuklarımızın farkındalığının arttırılması ve ilgili davranış değişikliğinin benimsenmesi için Altınordu ilçesi Altınordu Ortaokulu’nda 80 öğrenci eğitim aldı.

‘’Gıdanı Koru-Sofrana Sahip Çık’’ konulu eğitimde farkında olmadan kaybettiğimiz ve israf ettiğimiz gıdalarımızı korumak için öncelikle planlı, listeli alışveriş yapmamız, ihtiyacımız kadar satın almamız, tüketebileceğimiz kadar hazırlamamız, doğru koşullarda saklamamız konusu ele alındı.