HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2019 Cuma Saat: 10:13

“PEYGAMBERİMİZ AHLAKİ ERDEMLERİN ODAKLANDIĞI BİR ŞAHSİYETTİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güler, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammedin (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etm
“PEYGAMBERİMİZ AHLAKİ ERDEMLERİN ODAKLANDIĞI BİR ŞAHSİYETTİR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Mevlid Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güler, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği mesajında şu görüşlere yer verdi:

Sevginin ve sevgililerin en şereflisi Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir.

Mevlid Kandili, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz ahlakını özümsemek, ona duyulan sevgiyi gönüllerden sözlere ve yeni nesillere aktarmak için bulunmaz bir fırsattır.

Hz. Muhammed’i sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Peygamberimizin mutlu ve adaletli bir yaşamın müjdecisi olarak yeryüzüne getirdiği hak ve adalet gibi değerlere, insanlığın özellikle bu dönemde çok daha fazla muhtaç olduğu bir gerçektir. Onun bu doğrultuda ortaya koyduğu örnek ahlakı özümseyerek yaşamımızı şekillendirmek gerekir.

Bu vesile ile Ordulu hemşehrilerimin, tüm milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız