21 Kasım 2025 Cuma
SON DAKİKA
GÜNCEL

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Altınordu Belediyesi Mevlit Kandili dolayısı ile vatandaşlara kandil simidi halk sütü ikramında bulundu. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Peygamber Efendimiz Hz.
Yayınlama: 04.09.2025 15:37 Güncellendi: 19.11.2025 08:03 60 okuma
ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Altınordu Belediyesi Mevlit Kandili dolayısı ile vatandaşlara kandil simidi halk sütü ikramında bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifini idrak ettiğimiz mübarek Mevlit Kandili “Bu kutsal gecede, hemşehrilerimizle birlikte dualarda buluşmanın, bereketin ve manevi coşkuyu birlikte paylaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak her kandilde olduğu gibi Mevlit Kandili’nde de vatandaşlarımızın yoğun olarak ibadetlerini gerçekleştirdiği Ulu Camii, Uhud Camii, Hz. Hamza Camii ve Şahincili Merkez Camii’nde yatsı namazı çıkışında hemşehrilerimize kandil simidi ve Halk Süt ikramında bulunduk.

Bu vesileyle tüm İslam âleminin Mevlit Kandili’ni bir kez daha tebrik ediyor; bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.