17 Mart 2026 Salı
SON DAKİKA

GÜNDOĞAR’DAN FESTİVALE DAVET

Yayınlama: 16.01.2026 12:37 Güncellendi: 16.03.2026 17:18 34 okuma
GÜNDOĞAR’DAN FESTİVALE DAVET

 

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, 8 Şubat’ta Aybastı Perşembe Yaylası’nda düzenlenecek Kar Festivaline tüm Orduluları davet etti. Karadeniz’in incisi olarak anılan Perşembe Yaylası, eşsiz doğası, dünyaca ünlü menderesleri ve bembeyaz örtüsüyle bu kez festival coşkusuna ev sahipliği yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Aybastı Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek festivalde; birbirinden renkli etkinlikler, eğlenceli anlar ve kışın keyfini doyasıya yaşatacak sürprizler katılımcıları bekliyor. Festival süresince misafirlere çeşitli ikramlar da sunulacak.

Başkan İzzet Gündoğar, organizasyona verdikleri destekten dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek, “Bu güzel organizasyonda tüm hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte Perşembe Yaylası’nda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Gelin, kışın ve festivalin tadını hep birlikte çıkaralım” dedi.

Kar Festivali Detayları:

Tarih: 08.02.2026

Yer: Kümbet Mevkii, Aybastı Perşembe Yaylası

Doğayla iç içe, eğlence ve kış coşkusunun bir arada yaşanacağı Kar Festivali, 8 Şubat’ta Aybastı Perşembe Yaylası’nda ziyaretçilerini bekliyor.