Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bölgenin en gözde doğal güzelliklerinden biri olan Perşembe Yaylası’nı ziyaret ederek, yayla sakinleri ve esnafla bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Başkan Gündoğar, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi, yaylanın güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Türkiye’nin en özel yaylalarından biri olarak gösterilen Aybastı Perşembe Yaylası, doğal güzelliği, temiz havası ve kültürel dokusuyla hem bölge halkının hem de ziyaretçilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu değerli mekanda gerçekleşen ziyaret, hemşehrilerin sıcak karşılaması ve samimi sohbetlerle dolu unutulmaz anlara sahne oldu.
Başkan Gündoğar, ziyaretinde hem esnafın hem de vatandaşların güncel durumlarıyla yakından ilgilendi. “Hava soğuk olabilir ama ıhlamur çayımızın sıcaklığı ve dost sohbetlerimizin samimiyetiyle soğuğu unuttuk. Böylesine güzel bir yaylada, böyle güzel insanlarla bir arada olmak büyük mutluluk.” diyerek duygularını paylaştı.
Yayla esnafına bereketli kazanç dileklerini ileten Gündoğar, “Her zaman olduğu gibi bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Esnaflarımızın emekleri ve azmi, yaylamızın ekonomisini canlandırıyor. Onlara helalinden bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yayla ziyaretinin, bölgedeki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini ve Aybastı’nın kültürel zenginliklerinin korunması adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğar, ilerleyen dönemde yaylanın tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Aybastı Perşembe Yaylası’nda gerçekleşen bu samimi ziyaret, hemşehrilerle dayanışmayı güçlendirdiği gibi bölge ekonomisine ve sosyal yaşama da pozitif katkılar sunuyor. Başkan Gündoğar’ın hem doğal güzellikleri hem de insan sıcaklığını bir arada yaşatan bu ziyaretinin, ilerleyen dönemlerde benzer etkinliklerle devam etmesi bekleniyor.