4 Mart 2026 Çarşamba
GÜNCEL

KAPANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyetköy Mahallesinde yağan karın erimesiyle birlikte meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolu yeniden ulaşıma açtı.  Altınordu Belediyesi, yüksek mahallelerde etkili olan kar yağışının ardından kar suları
Yayınlama: 13.04.2025 14:30 Güncellendi: 03.03.2026 23:11 271 okuma
KAPANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyetköy Mahallesi'nde yağan karın erimesiyle birlikte meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolu yeniden ulaşıma açtı. 

Altınordu Belediyesi, yüksek mahallelerde etkili olan kar yağışının ardından kar sularının neden olduğu heyelanlara yönelik yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Cumhuriyetköy Mahallesi Çatak Sokak'ta karın hızlı bir şekilde erimesi sonucu heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu yamaçtan kopan küçük çaplı kaya ve toprak nedeniyle yol ulaşıma kapandı. İhbar üzerine bölgede çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, iş makineleriyle toprak ve kaya parçalarını yoldan kaldırdı. Titiz bir şekilde yürütülen çalışmaların ardından yol, kısa bir süre sonra yeniden ulaşıma açıldı.

BAŞKAN TEPE: OLUMSUZLUKLAR GİDERİLİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kar yağışının hissedildiği mahallerde çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Ekiplerimiz kar yağışının başladığı ilk andan itibaren kırsal mahallelerimizde aldığımız tedbirler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan olumsuzlukları kısa sürede ortadan kaldırmak için ekiplerimiz görevlerinin başında" dedi.