23 Mart 2026 Pazartesi

MHP’DEN YENİ YIL MESAJI

Yayınlama: 30.12.2025 13:27 Güncellendi: 23.03.2026 05:59 229 okuma
MHP’DEN YENİ YIL MESAJI

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Orduluların Yeni Yılını Kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, 2026 yılına girerken Ordu halkının yeni yılını kutladılar. Ortak bir mesaj yayınlayan Özçelik ve Kurucu, yeni yılın hem Ordu için hem de tüm Türkiye için umut dolu ve huzur verici bir yıl olmasını dilediler.

"YENİ YIL, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜÇLENDİĞİ BİR DÖNEM OLACAK"

Ordu’nun her zaman güçlü bir dayanışma içinde olduğunu ve bu birliğin, 2026’da da devam edeceğini belirten MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2025 yılı boyunca Ordu halkımızla birlikte birçok zorluğun üstesinden geldik ve güçlü bir gelecek için önemli adımlar attık. Yeni yılın, Ordu’muzda daha büyük bir gelişme ve kalkınmaya vesile olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, el birliğiyle daha güçlü bir Ordu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2026 yılı, hem Ordu’muz hem de tüm Türkiye için huzur, barış ve refah dolu bir yıl olsun.”

"HALKIMIZA HİZMET İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ise, 2026 yılına girerken, yeni yılın Ordu halkına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi. Kurucu, "Ordu’nun her köyünden, her mahallesinden gelen seslere kulak vererek, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her bir vatandaşımızın yanındayız ve onların talepleri doğrultusunda, şehrimizin daha güzel bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ BİR ORDU İÇİN KARARLI ADIMLAR

Başkan Özçelik ve Başkan Kurucu, 2026 yılında Ordu’nun daha güçlü ve kalkınmış bir şehir haline gelmesi için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade ettiler. Ordu’nun mevcut sorunlarına yönelik çözüm önerileri geliştireceklerini ve tüm Ordu halkının refahı için çalışmalar yapacaklarını belirttiler.

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, bu süreçte parti olarak yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkla daha yakın işbirlikleri kurarak, Ordu’nun her yönüyle gelişmesine katkı sunacaklarını vurguladı. Özçelik, “Halkımızın sorunlarına kulak vererek, onların ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceğiz. Ordu, her geçen gün daha da büyüyen, kalkınan ve yaşayan bir şehir haline gelmeli” dedi.

2025’TE ORDU İÇİN UMUTLU YORUMLAR

Her iki başkan da, yeni yılın Ordu halkı için daha güzel, daha huzurlu bir dönem olacağına inandıklarını dile getirdiler. Özçelik ve Kurucu, "2026 yılı, sadece Ordu’muz için değil, ülkemiz için de tarihi bir yıl olacak. Tüm Ordu halkına sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl dilerken, Ordu’yu daha aydınlık bir geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz" ifadelerini kullandılar.