18-29 Haziran tarihleri arasında Almanya, Çekya, İtalya ve Yunanistan’ın ortaklaşa ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Kadın Milli Takımımızın maç programı açıklandı.
Gerçekleştirilen kura çekimine ikinci torbadan katılan A Kadın Milli Takımımız, A Grubu’nda yer alırken, Yunanistan, Fransa ve İsviçre ile eşleşti. Ay-yıldızlılarımız grup karşılaşmalarını Pire’de Barış Ve Dostluk Salonu'nda oynayacak.
Ay-yıldızlılarımız organizasyondaki ilk maçını 18 Haziran Çarşamba günü TSİ 17.30’da Fransa ile oynayacak. A Kadın Milli Takımımız gruptaki ikinci maçında 19 Haziran Perşembe günü TSİ 17.30’da İsviçre ile karşılaşacak. A Grubu'ndaki son maçımız ise 21 Haziran Cumartesi günü TSİ 20.30’da Yunanistan ile olacak.
A Kadın Milli Takımımızın, Yunanistan'da oynayacağı maçların biletlerine ulaşmak için tıklayınız.
A Kadın Milli Takımımızın A Grubu’ndaki maç programı şu şekilde:
18 Haziran Çarşamba
TSİ 17.30 | Türkiye – Fransa
19 Haziran Perşembe
TSİ 17.30 | İsviçre – Türkiye
21 Haziran Cumartesi
TSİ 20.30 | Yunanistan – Türkiye