30 Mart 2026 Pazartesi
SON DAKİKA

OBB’DE DAİRE BAŞKANLIKLARINA YENİ ATAMALAR

Yayınlama: 26.02.2026 14:48 Güncellendi: 29.03.2026 19:36 133 okuma
OBB’DE DAİRE BAŞKANLIKLARINA YENİ ATAMALAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde üç kritik daire başkanlığına yeni isimler atandı. Yapılan son görevlendirmelerle birlikte belediye yönetim kadrosunda önemli değişiklikler gerçekleşti.

SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI’NA İRFAN İNCE

Yeni atamalar kapsamında, uzun yıllar Ünye Belediyesi bünyesinde farklı müdürlük görevlerinde bulunan ve son olarak Kırsal Hizmetler Müdürü olarak görev yapan İrfan İnce, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görevlendirildi. İnce’nin, özellikle kırsal hizmetler alanındaki tecrübesinin sosyal projelere katkı sağlaması bekleniyor.

MUHTARLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA DEĞİŞİM

Yapılan yeni kadro yapılanması doğrultusunda Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı görevine Cem Mağden atandı. Muhtarlarla koordinasyonun daha etkin yürütülmesi amacıyla gerçekleştirilen bu görevlendirme, teşkilat yapısında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

SIFIR ATIK DAİRE BAŞKANLIĞI’NA UĞUR ARSLAN

Çevre ve sürdürülebilirlik çalışmalarının önem kazandığı süreçte Sıfır Atık Daire Başkanlığı görevine ise Uğur Arslan getirildi. Yeni dönemde sıfır atık uygulamalarının yaygınlaştırılması ve çevresel projelerin artırılması hedefleniyor. Gerçekleştirilen bu atamalarla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde yönetim kadrosunun daha da güçlendirilmesi amaçlanıyor.