16 Nisan 2026 Perşembe
SON DAKİKA
SPOR

ONEY 52 SPOR GOL YAĞDIRDI

Yayınlama: 03.02.2026 13:23 Güncellendi: 15.04.2026 21:59 207 okuma
ONEY 52 SPOR GOL YAĞDIRDI

Ordu Süper Amatör Lig’de Ünye’de oynanan karşılaşmada Oney 52 Spor, Fatsa Yaşam Spor’u 6-0 mağlup ederek farklı bir galibiyete imza attı.

Ordu Süper Amatör Lig’de 2025-2026 sezonunda farklı hedeflerle mücadele eden Ünye ve Fatsa’nın iki ilçe takımının karşılaşmasında Oney 52 Spor, Fatsa Yaşam Spor karşısında sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Ünye’de oynanan mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen Oney 52 Spor, rakibini 6-0 mağlup etti.

Sezonun ilk yarısında Fatsa Ek Saha’da oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşında bu kez oyunun ve skorun mutlak hakimi Oney 52 Spor oldu.

Karşılaşmada Mehmet Cem Kısa attığı 3 golle hat-trick yaparak maçın yıldızı olurken, ev sahibi ekip adına diğer goller Muhammet Can Öztürk, Ömer Keskin ve Samet Hasan Yıldıran’dan geldi.

Ordu Süper Amatör Lig’deki ilk sezonunu geçiren Oney 52 Spor’un devre arasında kadrosuna kattığı yeni oyuncuların oyuna ve skora doğrudan katkı sağlaması dikkat çekti. Yapılan transferlerin sahaya olumlu yansıdığı karşılaşmada, teknik ekibin planlaması ve yönetimin transfer hamleleri galibiyette önemli rol oynadı.