Aralarında Ordu’nun da bulunduğu 30 ilde FETÖ'ye yönelik Jandarma güçleri tarafından son 2 haftadır devam eden operasyonlarımızda; 91 şüpheliyi yakalandı. Şüphelilerden 64'ü tutuklanırken, 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğerlerinin işlemleri ise devam ediyor.
30 İLDE FETÖ’YE DEV OPERASYON
Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta
FETÖ’ye yönelik operasyonlar düzenlendi.
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE FİNANS SAĞLADILAR
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, düzenlenen operasyonlarda yakalanan şüphelilerin; Terör örgütünün güncel yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri, Ankesörlü telefonlarla örgüt içerisinde sorumlu şahıslar ile irtibatta bulundukları ve örgüte finans sağladıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden FETÖ’nün propagandasını yaptıklarının tespit edildiğini duyurdu.