22 Mart 2026 Pazar

ORDU’DA RAMAZAN COŞKUYLA YAŞANDI

Yayınlama: 22.03.2026 15:45 Güncellendi: 22.03.2026 16:51 4 okuma
ORDU’DA RAMAZAN COŞKUYLA YAŞANDI

 

 

 

Ordu’da da bu yıl da Ramazan coşkusu doyasıya yaşandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ve büyük ilgi gören Ramazan etkinlikleri çocukların ve yetişkinlerin beğenisini kazandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de her fırsatta çocukların bu sevincine ortak oldu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi geçmiş Ramazanlarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da farkını ortaya koydu. Sosyal yardımlardan iftar yemeklerine kadar Ramazan ayının tüm güzelliklerini yaşatan Büyükşehir Belediyesi, çocuklarında daima hatırlayacakları bir Ramazan ayı organizasyonu gerçekleştirdi. Yetişkinleri de unutmayan Büyükşehir Belediyesi söyleşi ve konserlerle hafızalara kazınan bir Ramazan ayını geride bıraktı.

 

ORDU’DA “RAMAZAN ÇOCUKLARLA GÜZEL”

 

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Orduluların her daim beğenisini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel çocuklar için hazırladığı etkinliklerle bu yılda adından söz ettirdi. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” temasıyla gerçekleştirilen organizasyonlarda çocuklar eğlenceli etkinliklerde bir araya geldi.

 

ÇOCUKLAR İFTAR SONRASI OKSM’YE KOŞTU

 

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler iftar sonrası çocukları ve ailelerini bir araya getirdi. Çocuk yarışmalarından illüzyon gösterilerine, bilim şovlarından yüz boyama ve balon etkinliklerine kadar birçok etkinlikle çocuklar unutulmaz bir Ramazan geçirdi.

Organizasyon süresince OKSM’nin salonları dolup taşarken etkinlikler koridorlara hatta merkezin dışına taştı. Etkinliklerde ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara çikolata, kestane, meyve suyu, Osmanlı macunu, pamuk şekeri gibi çeşitli ikram ve hediyeler de verildi.

 

SÖYLEŞİ VE KONSERLERE TAM NOT

 

Büyükşehir Belediyesi yetişkinler içinde hazırladığı programlarla takdir topladı. Birçok tanınan ismin ağırlandığı Ordu’da tasavvuf müziği konserleri ve söyleşiler gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN GÜLER, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de ilçe iftarlarının ardından her fırsatta etkinliklere katılım sağladı. Düzenlenen etkinliklerle de çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Başkan Güler, çocukların bu sevincine ortak olurken kendilerine de ikramlarda bulundu.

 

AİLELERDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Çocukların yanı sıra ailelerde etkinliklere tam not verirken program dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.