22 Kasım 2025 Cumartesi
SON DAKİKA
GÜNCEL

PERŞEMBEYE DE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ AÇILIYOR

Perşembe Vergi Dairesi Müdürlüğü 11 Ağustos 2025 tarihinden itibaren faaliyet vereye hazırlanıyor.  
Yayınlama: 05.08.2025 12:22 Güncellendi: 20.11.2025 05:54 106 okuma
PERŞEMBEYE DE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ AÇILIYOR

Perşembe Vergi Dairesi Müdürlüğü 11 Ağustos 2025 tarihinden itibaren faaliyet vereye hazırlanıyor.

 

Daha önce Mal Müdürlükleri bünyesinde gelir servisi olarak hizmet veren birimler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni idari yapılanmasıyla birlikte bağımsız vergi dairelerine dönüştürülmesi kapsamında Perşembe ilçesinde de Mal Müdürlüğü Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak hizmet vermeye devam edecek.

 

Perşembe Hükümet Konağında 11 Ağustos 2025 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak Vergi Dairesi Müdürlüğünce, vergi hizmetlerinin daha hızlı, etkili ve vatandaş odaklı yürütülmesi amaçlanıyor.

 

Öte yandan, 1 Ağustos 2025 tarihi itibariyle; Ordu Defterdarlığı bünyesinde muhasebe hizmetlerinin yürütülmesi için, Altınordu ve Gölköy Mal Müdürlükleri Ordu Muhasebe Müdürlüğüne, Aybastı, Fatsa, Korgan, Kumru ve Ünye Mal Müdürlükleri ise Ordu 2 Nolu Muhasebe Müdürlüklerine bağlandı.