20 Ocak 2026 Salı

RAFTİNGDE TARİHİ BAŞARI:

OAL’DEN ÜÇ DALDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BİLETİ!
Yayınlama: 04.12.2025 11:18 Güncellendi: 19.01.2026 06:38 225 okuma
RAFTİNGDE TARİHİ BAŞARI:

Huzurun ve Başarının Adresi Ordu Anadolu Lisesi (OAL) madalya kürsüsünde liderliği elden bırakmıyor.

Ordu Anadolu Lisesi, 2025-2026 Okul Sporları Rafting Yarışmalarında Ordu il birinciliği unvanını üç farklı kategoride birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı!

İl Birincisi Olan Kategoriler:

Erkek Takımı: Ordu İl Birincisi

Kız Takımı: Ordu İl Birincisi

Kız-Erkek Karma Takımı: Ordu İl Birincisi

Bu muhteşem sonuçlarla birlikte, Ordu Anadolu Lisesi Rafting takımları, üç dalda birden Bingöl'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Tebrik ve Kutlama

Okul Müdürü Bilal Şahin, yaptığı açıklamada, bu büyük başarıda emeği geçen öğretmen arkadaşları ve sevgili öğrencileri tebrik ederek haklı gururu şu şekilde dile getirildi.

“Türkiye Şampiyonası'nda Ordu'yu temsil edecek olan başarılı sporcularımıza şimdiden başarılar dileriz. Bingöl’de de başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.