Ordu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Muammer Erol'un başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda yapılan İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon
Toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Turgay Ergin, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik 97 Bot Komutanı Üsteğmen Miralay Tolga Akalp, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma
Komutanlığı yetkilileri katıldı.
Her ay farklı bir konunun ele alındığı ve değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından 2026 yılında Ordu’da gerçekleştirilen narkotik suçlarla mücadele çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili sunum yapıldı.
Yapılan sunumda; uyuşturucu ile mücadelede ilimizin durumu, uyuşturucu rotaları, uyuşturucu olay durumu, uyuşturucu olaylarında ele geçen malzeme durumu, kenevir yetiştiriciliği ve kontrolü, uyuşturucu olaylarına karşı alınan tedbirler, icra edilen ile devam eden faaliyetler hakkında Vali Muammer Erol'a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu.