4 Mart 2026 Çarşamba

ÜNYE’DE SON MECLİS TOPLANDI

Yayınlama: 05.12.2025 11:02 Güncellendi: 04.03.2026 01:13 33 okuma
ÜNYE’DE SON MECLİS TOPLANDI

 

Ünye Belediyesi 2025’in son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı toplantıda devam eden yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Tavlı, ilçede yürütülen önemli projelerin geldiği son aşamaları kamuoyuyla paylaşarak 2026 yılına güçlü bir hizmet planıyla girdiklerini vurguladı.

Ünye Belediye Meclisi, 2025 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda devam eden projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yıl boyunca ilçenin gelişimi adına yoğun mesai harcayan Milletvekillerine, meclis üyelerine, muhtarlara ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek alınan kararların Ünye’ye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tavlı, ilçede yürütülen önemli projelerin geldiği son aşamaları kamuoyuyla paylaşarak 2026 yılına güçlü bir hizmet planıyla girdiklerini vurguladı.

Aquapark Ve Yüzme Havuzu Projesi Yaz Sezonuna Hazır

Gölevi Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden Aquapark Ve Yüzme Havuzu projesi hakkında açıklama yapan Başkan Tavlı, “Aile plajında denizden faydalanacak olan vatandaşlarımız ve misafirlerimiz için ayrıca yüzme havuzu planlamıştık. Aynı alanda aquapark çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Birkaç aya çalışmalar tamamlanacak önümüzdeki yaz sezonuna hazır hale gelmiş olacak” dedi.

Gölevi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Çalışması

Başkan Tavlı Batıpark ile Gölevi Kafe ve Restoran arasında yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve araç parkıyla ilgili çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirterek, “O çalışmamızı da inşallah 1-1,5 ay içerisinde tamamlamış oluruz. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenilir bir şekilde kullanımına sunacağız” diye konuştu.

Ordu Günleri

20-23 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ni de değerlendiren Başkan Tavlı, “Ordu Günleri’nde biz de Ünye olarak yerimizi aldık. Ünye’mizi şehrimize yakışır bir şekilde temsil ettik. Hemşehrilerimizle kucaklaştık” dedi

Sokak Hayvanları Barınak Projesi

Başkan Tavlı projelere ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü; “Sokak Hayvanlarımızın barınma ihtiyacını karşılamak için yer teminini tamamlamıştık. Alt yapı ve saha düzenleme çalışmalarına başlamıştık. Alanda çok düzgün ve sistemli bir çalışma yürüyoruz. Sokak hayvanlarımızın barınma esnasında oluşturdukları kirliliklerin temizlendiğinde sahaya ve çevreye zarar vermeyecek şekilde alt yapa çalışmalarını sürdürüyoruz. Sokak hayvanlarımızın daha güvenli bir şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sağlarken diğer yandan da gençlerimizin, çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin sokakta gezerken endişe ile gezmelerinin önüne geçmiş olacağız.”

Kefeli Han Bebek ve Çocuk Kütüphanesi

“Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde sona geldik. İnşaat kısmı tamamlanan alanda iş tefrişat çalışmalarımız yapılacak. Burayla ilgili Kütüphaneler Genel Müdürlüğü’nün çalışma yürüttüğünü belirtmek istiyorum. 2026 yılında inşallah burası da hizmet vermeye başlayacak.”

Atatürk Parkı Açık Hava Tiyatrosu ve Çocuk Oyun Atölyesi

“Atatürk Parkı’nda çalışmalarımız devam ediyor. Bir şehrin kültür ve sanatsal faaliyetleri çok önemli. Vatandaşlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerini rahatça yapabilecekleri açık hava tiyatro sahnesi, çocuk oyun atölyeleri oluşturacağız. Böylelikle hem keyifli zaman geçirecekler hem de yeteneklerini ortaya koyacaklar. Bu alanı da 2026 yılında tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız”

Bayramca Millet Bahçesi

“Bayramca Millet Bahçesi projesinde yol çalışmaları hızla devam ediyor. 2026 yılı sona da yetiştirme arzusu içerisindeyiz.”