4 Mart 2026 Çarşamba
GÜNCEL

ZENGİN, FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Türk Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Fatih Galender Zengin, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü kutladı. Başkan Zengin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ordu üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesinde 8 E
Yayınlama: 08.09.2025 11:50 Güncellendi: 01.03.2026 13:08 124 okuma
ZENGİN, FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Türk Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Fatih Galender Zengin, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü kutladı.

Başkan Zengin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ordu üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesinde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü Fizyoterapistlerle bir araya gelerek fedakarca çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Zengin, yaptığı açıklamada; “Türk Sağlık-Sen olarak ülkemizde görev yapan tüm fizyoterapistlerin 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü kutluyor, sorunlarının bir an önce çözülmesini temenni ediyoruz.

Hayata hareket ve değer katan fizyoterapistlerin Dünya Fizyoterapi Günlerini kutluyor, karşılığı tebessüm ve şükran duygusu olan fedakar çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Türk Sağlık sen olarak, Ordu üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesinde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü Fizyoterapistlerimiz ile beraber kutladık” dedi.