HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 09:32

VARGELOĞLU, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu Perşembe ilçesini ziyaret ederek, mevsimlik tarım işçisi çocuklarının yaz okulu olarak planlandığı Çaka-Çaytepe Ortaokulunda idareci, öğretmen, öğrenci ve eğitim gönüllüleri i
VARGELOĞLU, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu Perşembe ilçesini ziyaret ederek, mevsimlik tarım işçisi çocuklarının yaz okulu olarak planlandığı Çaka-Çaytepe Ortaokulunda idareci, öğretmen, öğrenci ve eğitim gönüllüleri ile buluştu. Müdür Vargeloğlu, Perşembe İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz'ın hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde Perşembe Çaka-Çaytepe Ortaokulunda Pikolo Derneği ve Save the Children ortaklığında yürütülen "Fındık Tedarik Zincirinde Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi ve Çocuk Koruma Sistemlerinin Güçlendirilmesi" projesi kapsamında 02.08.2021-27.08.2021 tarihleri arasında mevsimlik tarım işçi çocuklarının katılımıyla düzenlenen yaz okulunda yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Vargeloğlu, "Hayata geçirilen projede, mevsimlik tarım işçi çocukları, Türkiye'nin birçok şehrinden projeye katılan öğretmen ve gönüllüler ile beraber akademik ve sosyal etkinliklere katıldı. Öğrenciler 7 gün boyunca açık olan yaz okulunda hem eğitime yönlendirildi hem de sosyal faaliyetlerle desteklendi. Okulumuzda çocuklarımıza verilen eğitimin yanında, sosyal ve kültürel aktvitelerle destekleyen ve katkı sunan tüm idareci, öğretmen ve eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum" dedi.

Okulda öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederken, eğitim adına kendisinden talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Vargeloğlu, planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Proje alanını ziyaretin ardından İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz'dan 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılması gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız