HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 10:45

YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Ordu’nun Ünye ilçesinde bulunan mahallelerde yağmur suyu hattı ve ızgara imalatlarını tamamladı. OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Ordu’nun Ünye il
YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Ordu’nun Ünye ilçesinde bulunan mahallelerde yağmur suyu hattı ve ızgara imalatlarını tamamladı.

OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Ordu’nun Ünye ilçesi Gölevi Mahallesi Sinan Dede Caddesi ile Fevzi Çakmak Mahallesi İpekyolu ve Irmak Caddelerinde toplam 1.000 metre uzunluğundaki yağmur suyu hatlarını tamamlayarak bölgede yaşanabilecek olası su baskınlarının önüne geçti.

“ÇALIŞMALAR 19 İLÇEDE DEVAM EDİYOR”

Alt yapı çalışmalarının 19 ilçede OSKİ ekipleri tarafından koordineli şekilde devam ettiğini söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us “Ani ve yoğun yağmur yağışları sonrası Ünye ilçemizde bazı dönemlerde su baskını yaşanmaktaydı. Şehir merkezi ve çevresine ciddi hasarlar veren bu su baskınlarını önlemek için geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımızın direktifleri doğrultusunda bu sorunu çözmek için çalışma başlattık. Çalışmalarımız kapsamında özellikle sel sularının ciddi zarar verdiği, Gölevi Mahallesi Sinan Dede Caddesi ile Fevzi Çakmak Mahallesi İpekyolu ve Irmak Caddelerinde toplam 1.000 metre uzunluğundaki yağmur suyu hatlarının yapımı, ekiplerimizin özverili ve yoğun çalışmalarının ardından tamamlamış bulunmakta. Olası su baskını veya yollarda su birikintisinin önüne geçebilmek için yağmur suyu hatlarının yapımına il genelinde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : YAĞMUR, SUYU, HATLARI, YENİLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız