HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2022 Salı Saat: 11:10

BALIK AVI YARIŞMASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Fatsa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 120 amatör balıkçının katıldığı Geleneksel Balık Avı yarışmasında birinciliği 21.7 santimetre ile Halil İbrahim Oturaklı kazanırken ikinciliği 21.1 santimetre ile Tahir B
BALIK AVI YARIŞMASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Fatsa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 120 amatör balıkçının katıldığı Geleneksel Balık Avı yarışmasında birinciliği 21.7 santimetre ile Halil İbrahim Oturaklı kazanırken ikinciliği 21.1 santimetre ile Tahir Bekar, üçüncülüğü ise 21 santimetre ile Ercan Akgül kazandı.
Amatör balıkçılar 3 gün boyunca en büyük balık tutmak için kıyasıya olta sallarken Karadeniz’den az balık çıkması balıkçıları zorladı.
Üçüncü Geleneksel Balık Avı yarışmasının şampiyonu Halil İbrahim Oturaklı’nın Daiwa Legalis Makine, Daiwa Legalis Kamış ödülünü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  ikinci Tahir Bekar’ın Daiwa Ninja Makine, Daiwa Ninja Kamış ödülünü İlçe Başkanı İsa Yüksel ve üçüncü Ercan Akgül’ün Daiwa Crossfire Makine, Daiwa Ninja Kamış ödülünü ise İlçe Başkan Yardımcısı Av. Muhammet Özkan takdim etti.

“BÜTÜN KADINLAR BU TÜR YARIŞMALARA KATILMASI LAZIM”

Balık Avı yarışmasına katılan Mimar Necla Nur Küçük üçüncü kez yarışmaya katıldığını belirterek, “Balık Avı yarışması belediyemizin düzenlediği en güzel etkinliklerden bir tanesi. Bu sene balık olmaması bizim için iyi olmadı. Etkinliklerimiz gayet güzel, belediyemiz sürekli kendine bir şeyler katıyor bu da bizim mutlu olmamıza, daha fazla eğlenmemizi sağlıyor. Biz de elimizden geldiği kadar sosyal faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Bence bütün kadınlar bu tür yarışmalara katılması lazım. Bu tür sporları sadece erkeklerin yapmadığını göstermek lazım. Balık avcılığı kadınlarımızın da yapabildiği en güzel sporlardan bir tanesi.” dedi.

“BALIK TUTMAYI SEVİYORUM”

Balık avı yarışmasına katılan Hatice Akı ise, “Ben 54 yaşındayım ve sürekli balık tutmayı seviyorum. Normal zamanlarda geceleri Fatsa iskelesinde balık tutmaya gidiyorum. Geçen yılki balık yarışmasında bayağı büyük bir balık tutmuştum, kenara kadar çekmiştim ama son anda kaçırdım. Hala o anı unutamıyorum. Bu sene kazanmayı çok istiyordum ama olmadı.” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN GÜZEL BİR SOSYAL BİR FAALİYET”

Yarışmacılardan Yavuz Özdemir’de, “Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a bize böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ediyoruz.  Ben de her yıl balık avı yarışmasına katılıyorum. Geçen yıl dereceye girememiştim, bu yıl da giremedim ama yarışmak güzel. Verilen ödüllerden dolayı Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu bizim için sosyal bir faaliyet. Fatsa’nın adını duyurmak adına çok güzel bir sosyal etkinlik. Bu tür yarışmalarının devamının olmasını bekliyoruz. Ben emekli bir vatandaş olarak her fırsatta balık tutmayı seven bir kişiyim. Amatör olarak başladığım balık tutma işine kendi çapımda profesyonel olduğumu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BALIK, AVI, YARIŞMASI, ŞAMPİYONU, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız