HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Kasım 2016 Cuma Saat: 08:31

SEVDALİ YELKEN’E UĞRADINIZ MI?

KARADENİZ’İN YÖRESEL YEMEKLERİ BAŞKENT’TE
SEVDALİ YELKEN’E UĞRADINIZ MI?

Karadeniz’in nefis lezzetlerini Ankara’ya taşıyan Sevdali Yelken Restauranta ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Ordu Vakfının altında işletmeciliğini yağan Şahap Gürsoy, başta Ordu olmak üzere Karadeniz’in bütün yöresel yemeklerini müşterilerinin hizmetine sunmaya devam ettiklerini söyledi.

Tınaztepe mahallesi, Libya Caddesi Çankaya adresinde Karadenizlilere ve Başkentlilere hizmet veren Sevdali Yelken Restaurant aynı zamanda özel yemeklerle öğle ve akşam yemeği öğünlerine de damgasını vuruyor.

Masaya servis, paket servis ve rezervasyonda kabul eden restaurant, her mevsim Karadenizlilerin gözde ve revaçta tuttuğu işletmeler arasında yer almaya da devam ediyor.

Çorbadan tatlıya, meşhur Karadeniz pidesinden balık çeşitlerine varıncaya kadar envain çeşit menüsüyle mutfağında zenginlik üstüne zenginlik katan Sevdali Yelken Restaurantta turşu ve kahvaltı çeşitlerinde de tam bir Karadeniz ekolü hakim.

İşletmeci Şahap Gürsoy; “Sevdali Yelkenimize, Türkiye’nin dört bir yanından müşteri geliyor. Özellikle yöresel yemeklerimizi yiyenler mekanımızın müdavimi olmaya başlıyorlar. Ordu’lu ve Karadeniz’li müşterilerimizin ayrıcalığı tabiî ki çok farklı.

Burada müşteri memnuniyetine önem vererek kaliteli hizmet anlayışımızla Ordumuzu gururla temsil ettiğimiz için mutluyuz. İddia ediyoruz ki Sevdali Yelkenimize uğramayan damak tadı adına pişmanlık duyar” dedi. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : SEVDALİ, YELKEN’E, UĞRADINIZ, MI?

Haber Yorumları ( 1 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Muharrem Odabaş 11.11.2016 14:17
Geçen günlerde ankarada bir işim vardı. ankaradaki ordulu arkadaşlarımın önerisiyle gittim ve çok beğendim. pidesi ordu standartlarının bile üstünde. kuymak yediğim en iyi kuymak diyebilirim. ankarada yaşasam sık sık giderdim...

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız