HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

İSTEYENİN BİR YÜZÜ!

17 Temmuz 2021 Cumartesi Saat: 11:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Üretici bahçeye girmeden, fındık fiyatı 35 lira olarak açıklanmalıdır? dedi. Torun, demesine güzel dedi ama bakalım bu fiyatı verebilecekler mi? Yani isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun hesabı bu iş.

Torun ile birlikte, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik bir heyetle Karadeniz turuna başladı. Bu kapsamda Ordu'ya gelen CHP heyeti, 19 ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletin sorunlarını dinleyen heyet, halka çözüm önerilerini anlatıyor. Ordu turu öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, bir otelin toplantı salonunda biz basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Torun, Ordu'nun en büyük sorununun fındıktaki belirsizlik olduğuna dikkat çekerek, '40 kişilik bir heyetle bugün Ordu'dayız. Ordu'muzun da büyük sorunları var. Şu anda en büyük sorunumuz fındıktaki belirsizliktir. Maalesef bu iktidar bir fındık politikası belirlemekten bile acizdir.

Fındık üreticimiz, bu iktidarın elinde, yabancı şirketlerin insafına terk edilmiştir. Bunun yanında neredeyse yeni hasat mevsimi gelmiş ama hala taban fiyatlar açıklanmamıştır. Biz Ordu'dan iktidara bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; üretici bahçeye girmeden, fındık fiyatı 35 lira olarak açıklanmalıdır' diye konuştu.

Tabi Torun’a ve bize göre de bu rakam makul olandır. İktidar kanadından henüz bir açıklama yok. Rekolte tespiti de yapıldığına göre öyle zannediyorum ki bu ayın sonunda da Karadeniz turuna çıkması beklenen Cumhurbaşkanının Ordu ve Giresun ziyaretlerinde üreticiye fiyatı müjdeleyecektir. Sayın Erdoğan’ın aklından ne geçtiğini bizlerde şimdiden çok merak ediyoruz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları