HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

RAMAZANI BÖYLE YAŞAMAK…

15 Nisan 2022 Cuma Saat: 10:12

Çarşamba akşamı iftar sonrası günlerdir yapmak istediğim yürüyüş için Akyazı sahiline indim. Gazi köprüsüne ulaşmakla birlikte yürüyüşe koyuldum.

Eski Ramazan ayında neler yaptığımı düşünürken kendimi, kültür merkezinin önündeki insan kalabalığının içinde, kültür merkezinin içinde bulmam bir oldu.

Kültür merkezinin önündeki, bahçesinde, içindeki manzara ise görülmeye değer, eski Ramazanlar geri gelmiş, bahçede koşuşan çocukların arasından kültür merkezinin içine giriş yaptığımda palyaçoların hoşgeldinleriyle başlayan seramoniyle tabir yerinde olacak başlıyor cümbüş, bir tarafta ORMEK öğretmenlerinin yaptığı eserler, diğer tarafta küçük miniklerimizin boyalarla kağıtlara yaptıkları rengarenk baskılı kağıtlar sergileniyor, diğer tarafta miniklerimiz yüz boyama sırasındalar, bir taraftan da balonlara şekil veren OBB görevlilerinin önünde hazırlanmış balonları almak için sıralanmış minikler, toplantı salonunda ise balonlar ellerinde etkinlik izleyerek çocukluklarını dibine kadar yaşayan miniklerimiz.

Kıskandım onları hem de çok, oturdum bir süre izledim memleketimizde böylesi bir etkinliği düzenleyen düşünenleri içimden tebrik ettim.

Kültür merkezinden çıkmak üzere hareket ettiğimde OBB’nin görevlileri birazdan büyükler içinde konferansımız var denilince beklemeye başladım.

Bu güzel ayda çocuklarımızın yanında büyüklerde unutulmamış, konferans için salona geçtim. Kürsüde Bahadır Yenişehirlioğlu, ne güzel bir memlekette yaşadığımızdan, emekli olduğunda böylesi güzel bir memlekette yaşamayı çok isterdim sözlerinin ardından konferansının ana konusunu anlatmaya başladı.

Dün gecenin öylesine etkisinde kaldım ki yaşadıklarımı dilim döndüğünce sizlerle paylaşmak istedim. Tebrikler Ordu Büyükşehir Belediyemizin Kültür Daire Başkanı Mehmet Altun ve ekibine sonsuz tebrikler ve teşekkürler…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları