21 Mayıs 2026 Perşembe
SON DAKİKA

AKPINAR: EMEKLİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yayınlama: 08.02.2026 15:22 Güncellendi: 20.05.2026 09:03 268 okuma
AKPINAR: EMEKLİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz, Ulubey İlçe Başkanı Nihat Kefeli, ilçe gençlik kolları ile il ve ilçe yöneticileriyle birlikte emekli vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada emeklilerin yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlar masaya yatırıldı.

Ziyaret sırasında emekli hemşerilerin taleplerini ve beklentilerini tek tek dinleyen CHP heyeti, artan hayat pahalılığı, düşük emekli maaşları ve temel ihtiyaçlara erişimde yaşanan zorlukların en çok dile getirilen sorunlar olduğunu belirtti. Emeklilerin yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ifade eden heyet, bu sorunların çözümü için mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

Toplantıda konuşan CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, yıllarca alın teri dökerek ülke ekonomisine katkı sunan emeklilerin insanca yaşam koşullarını hak ettiğini belirterek, “Emeklilerimizin geçim derdiyle mücadele etmek zorunda kalmadığı, sosyal hayatın içinde aktif şekilde yer alabildiği bir düzen için çalışıyoruz. Onların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Ordu teşkilatı, emekli vatandaşlarla dayanışmayı büyüterek, saha çalışmalarını ve birebir temaslarını önümüzdeki süreçte de sürdüreceklerini ifade etti.