HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2023 Perşembe Saat: 14:28

UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE

Ordu’da son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 6 kişi uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.          Konuya ilişkin Ordu Valiliği
UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE

Ordu’da son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 6 kişi uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Konuya ilişkin Ordu Valiliği’nden tapılan açıklamada “İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 29.05.2023 ile 04.06.2023 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 31/05/2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (20) adet Sentetik Ecza maddesi ile (2) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

31/05/2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerlerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (78) gram Metamfetamin maddesi ile (10) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmışlardır.

01/06/2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

01/06/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen planlı çalışma kapsamında (3) ayrı ikamette arama yapılmış olup; aramalarda (2) adet Ecstasy, (1) gram Toz Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmışlardır.

01/06/2023 tarihinde Gölköy Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları gereğince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

02/06/2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (6) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

04/06/2023 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (11) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır” denildi.

    

         

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, SATICILARINA, DARBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız