HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 13:47

ŞANLITÜRK: ŞAN VE ŞEREFLE DOLU 55 YIL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 55. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ŞANLITÜRK: ŞAN VE ŞEREFLE DOLU 55 YIL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 55. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Şanlıtürk, yayınladığı mesajda; “Kaynağını Ötüken’de bulup; 9 Şubat 1969’da kurulup Türk Cihan Hakimiyeti Mefkuresi ve Türk-İslam Ülküsüyle hareket ederek 55 yılı geride bırakan Türklüğün simgesi Milliyetçi Hareket Partimizin kuruluş yıldönümünü kutluyor; Başbuğ Alparslan Türkeş Beyefendi ve Ülkü Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

MHP-Milliyetçi Hareket Partisi adlı çınara ve Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'ye, Allah-u Teala'dan dünya durdukça var olacak muvaffak ömürler niyaz ediyorum.

Kutlu çınar MHP; yetişmesine vesile olduğu gözü pek yüz binlerce aziz vatan evlâdı Ülkücülerle birlikte Türkiye’nin teminatı olmayı sonsuza kez sürdürecek. Şan ve Şerefle Dolu 55 Yıl” dedi.

Partisinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Şanlıtürk; “Milliyetçi Hareket; namusumuzdur, onurumuzdur, şerefimizdir, gururumuzdur, yuvamızdır, davamızdır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk milletinin varlığı, huzuru, birliği, bekası için en ağır sosyal ve siyasi bedeli ödeyen davamız, vatan ve dava uğruna nice şehitler vermiştir. Fedakârlıklarla, acılarla ve şehadetlerle yarım asra gururla geldik. Ülkemizi bayrak, Türklüğü yıkılmaz kale bildik.

Bu duygu ve düşüncelerle; ezelden ebede, nesiller boyu devam edecek olan, 55 yıllık tarihi boyunca siyasi çizgisinden çıkmayan bir partinin mensubu olmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Partimizin 55. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Başbuğ Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, ŞAN, VE, ŞEREFLE, DOLU, 55, YIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız