HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2016 Salı Saat: 07:02

PAKOPTİK, 3. ŞUBESİNİ AÇTI

1982 yılında Mustafa Pak tarafından kurulan ve 34 yıldır Türkiye’nin öncü firmalarından biri olarak sektörde yerini korumayı başaran Pak optik, büyümeye devam ediyor. İlk şubesini Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde, 2. Şubesini ise Ordu Me
PAKOPTİK, 3. ŞUBESİNİ AÇTI

1982 yılında Mustafa Pak tarafından kurulan ve 34 yıldır Türkiye’nin öncü firmalarından biri olarak sektörde yerini korumayı başaran Pak optik, büyümeye devam ediyor.

İlk şubesini Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde, 2. Şubesini ise Ordu Merkez’de açarak hemşerilerine kaliteli hizmet sunan Pak optik, 3. Şubesini ise Ordu’nun Kumru İlçesi’nde açarak hizmet alanını genişletti.

YOĞUN BİR KATILIM İLE AÇILDI

İlk ithalat izni açıldığı zaman, Türkiye’de ilk beş arasına girmeyi başaran Pakoptik’in 3. Şubesi yoğun bir katılım ile Ordu’nun Kumru İlçesi’nde açıldı. Açılışa, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Yunus Arıncı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Kenan Bellici, Salih Bilikci, Pak optik ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar ile gerçekleşen açılışta kısa bir konuşma yapan Osman Pak, ‘’ Amacımız hemşerilerimize kaliteli hizmet sunmaktır. Fatsa ve Ordu Merkez’de açtığımız şubelerimiz ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz 3. Şubemiz ile Kumrulu hemşerilerimize hizmet vermeye hazırız. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Yeni şubemiz Kumru İlçemize hayırlı olsun. ‘’ ifadelerini kullandı. (Ordu Yeni Haber)

                                                                    

Anahtar Kelimeler : PAKOPTİK, 3., ŞUBESİNİ, AÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız