HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 10:18

KAR, 130 MAHALLEYİ ESİR ALDI!

  Kar yağışı Ordu’da etkili oldu. Etkili kar yağışı ile birlikte 273 mahallenin yolu ulaşıma kapanırken, yapılan çalışmalar sonucunda 143 mahalle ulaşıma açıldı. 130 mahallede esaretten kurtulmayı bekliyor.
KAR, 130 MAHALLEYİ ESİR ALDI!

 

Kar yağışı Ordu’da etkili oldu. Etkili kar yağışı ile birlikte 273 mahallenin yolu ulaşıma kapanırken, yapılan çalışmalar sonucunda 143 mahalle ulaşıma açıldı. 130 mahallede esaretten kurtulmayı bekliyor.

Ordu il genelinde şiddetini artıran ve etkili olan kar yağışının ardından Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

19 ilçede 374 araç ve iş makinesi, 500’e yakın personelle kar temizleme çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda sorun yaşanan bölgelerde 2 bin 510 km yolu ulaşıma açtı. Karın 85 cm’ye kadar ulaştığı Akkuş ilçesinde ve diğer 18 ilçede etkin mücadele yürüten ekipler, gerek yol açma gerekse tuzlama çalışması yaparak yolları ulaşıma açık hale getiriyor.

 

20 HASTA VE 7 CENAZE İÇİN MÜDAHALEDE BULUNULDU

 

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler bir taraftan kar temizleme çalışmalarına devam ederken diğer taraftan da il genelinde 20 hasta ve 7 cenaze için müdahalede bulundu.

 

ÖNCELİK ACİL DURUMLAR

 

Büyükşehir Belediyesi kış şartlarının yoğun olarak devam ettiği süreçlerde karla mücadele çalışmalarında cenaze, hasta gibi acil durumlara ve stratejik öneme sahip hastane, okul, kamu binaları, dolmuş ulaşım güzergâhları gibi yollara öncelik veriyor.

 

Kar yağışının dinmesine müteakip Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ana arterleri ise 6 saat, ara arterleri 24 saat içerisinde açmayı planlıyor. Şuana kadar Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerce 143 mahalle ulaşıma açılırken, kapalı olan 130 mahalle yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

ALTINORDU BELEDİYESİ 7/24 SAHADA

Öte yandan Altınordu Belediyesi ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması adına kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi, olumsuz hava şartlarında da vatandaşların hizmetinde olmaya devam ediyor. Karla mücadele kapsamında her türlü hava şartlarına karşı hazırlıklı olan Altınordu Belediyesi ekipleri, dün geceden bu yana ilçenin yüksek kesimleri başta olmak üzere etkili olan kar yağışı dolayısıyla sahada çalışma yürütüyor.

Birçok mahalle de hummalı bir çalışma yürüten ekipler, ulaşımda aksama yaşanmaması için tüm yolları açık tutuyor.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KAR, 130, MAHALLEYİ, ESİR, ALDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız